BlackRock, Worldcoin, Ripple: Bitcoin-härkä Mike Novogratz -ruoat kryptossa

This week, Bitcoin hovered between ,000 and ,000

Kun Bitcoin karjuu takaisin vuoden salausalan skandaalien ja tappioiden jälkeen, Mike Novogratz sanoo, että erityisesti yksi mies antaa hänelle syyn pysyä nousujohteisena. ”Tärkein asia, joka tapahtui tänä vuonna Bitcoinissa, on Larry Fink”, Novogratz sanoi viitaten sijoitustitaaniin, joka on maailman suurimman omaisuudenhoitajan BlackRock Inc:n toimitusjohtaja.

BlackRock innostui kryptoyhteisöstä kesäkuussa, kun se haki pörssirahaston perustamista Bitcoinin spot-hinnan seuraamiseen – liike, joka, jos se hyväksytään, voisi mahdollisesti herättää uuden sijoitusaallon kryptovaluuttaan. Mutta Finkin näennäinen muuttuminen kryptoseptikosta Bitcoin-uskovaiseksi – hän pitää sitä nyt ”kansainvälisenä voimavarana” – on todella innostunut Novogratzista.

”Hän sai ”oranssin pillerin”, kuten sanomme. Oranssi pilleri on sitä, kun otat ei-uskovan ja teet heistä uskovan Bitcoiniin”, Galaxy Digital Holdingsin toimitusjohtaja Novogratz kertoi David Rubensteinille haastattelussa tällä viikolla tulevaa jaksoa varten. Bloomberg Wealth. ”Larry oli epäuskoinen. Nyt hän sanoo: ”Hei, tästä tulee maailmanlaajuinen valuutta.” Ihmiset ympäri maailmaa luottavat siihen.”

BlackRockin ETF-työntö ja Finkin kehittyvä asenne ovat osa ”ottosykliä”, jonka Novogratz sanoi voivan auttaa kolikon nousemaan kaikkien aikojen huipulle, lähes 69 000 dollariin, joka saavutettiin vuonna 2021 – varsinkin kun siihen liittyy Federal Reserven mahdollinen käänne kohti korkojen laskua. Tällä viikolla Bitcoin liikkui 29 000 ja 30 000 dollarin välillä sen jälkeen, kun se on noussut yli 70 % tähän mennessä.

Novogratz sanoi laajassa keskustelussa Galaxyn toimistoissa Manhattanin alaosassa myös, että arvopaperi- ja pörssikomitean äskettäinen päätös Ripple Labsia vastaan ​​annetussa tapauksessa edustaa ”valtavaa voittoa” kryptotoiminnalle ja käsitteli aiheita Sam Altmanin silmämunan skannauksesta. Worldcoin-projekti Galaxyn sitoutumiseen pysyä läsnä New Yorkissa. Yksi Wall Streetin äänekkäimmistä krypton puolestapuhujista, Novogratz, Goldman Sachs Group Inc:n ja Fortress Investment Groupin entinen kumppani, osti ensimmäisen kerran Bitcoinia, kun se kävi kauppaa noin 100 dollarilla. Vuonna 2018 hän perusti Galaxy Digitalin, joka tarjoaa rahoituspalveluita, kuten kaupankäyntiä, investointipankkitoimintaa ja omaisuudenhoitoa kryptoalalla.

Novogratzin maine iski viime vuonna, kun hänen tukemansa kryptoprojekti, eteläkorealaisen yrittäjän Do Kwonin osana algoritmisten stabiilien kolikoiden kokeilua keksimä Luna-tunnus, räjähti ja aiheutti sarjan romahduksia alalla. Hänen käsivarressaan oleva nyt surullisen kuuluisa tatuointi – kuulle ulvova susi, jossa on sana ”Luna” – toimii ”hyvänä muistutuksena kauhistuksesta”, Novogratz sanoi.

AI Hype

Hänen neuvonsa tänään henkilölle, jolla on 100 000 dollaria sijoitettavaa: ”Jos he olisivat nuoria ja heillä olisi korkea riskinsietokyky, ostaisin Alibaban osakkeita. Ostaisin hopeaa, kultaa, Bitcoinia ja Ethereumia. Se olisi portfolioni.” Niiden, joilla on pienempi riskinsietokyky, tulisi sijoittaa 30 prosenttia tällaiseen salkkuun ja 70 prosenttia joukkolainoihin ja ehkä indeksirahastoon, hän sanoi.

Kysyttäessä, lähtisikö Worldcoin nousuun, Novogratz vastasi ”et halua lyödä vetoa Sam Altmania vastaan ​​juuri nyt.” (Altman, yksi Worldcoinin perustajista, on myös tekoäly-sensaatio ChatGPT:n takana.) Worldcoin käyttää pientä laitetta nimeltä ”pallo” skannatakseen ihmisten silmämunat luodakseen ainutlaatuisen digitaalisen identiteetin verkkokäyttöön. Projektin myöntämän tokenin arvo yli kaksinkertaistui julkaisussa tällä viikolla, ennen kuin se vetäytyi noista huipuista. Sen kauppa oli 2,20 dollaria perjantaina kello 18.30 New Yorkissa.

”Uskon, että hinta voi nousta paljon korkeammalle, koska siellä on tekoälyhype”, Novogratz sanoi. ”En tiedä, käytämmekö sitä identiteettinämme.” Tänä vuonna SEC:n suurimpia kryptoyrityksiä vastaan ​​toteuttamien täytäntöönpanotoimien räjähdys on järkyttänyt monia alan toimijoita. Novogratz sanoi, että äskettäinen tuomioistuimen päätös SEC:n kanteessa Rippleä vastaan ​​- tuomari julisti, että Ripplen XRP-tunnus oli joissakin tapauksissa arvopaperi, mutta toisissa ei – tuotti voiton kryptoteollisuudelle, koska se todistaa, että ”säännöt eivät ole lähelläkään selkeitä .” Mitä tulee itse Galaxyon, vaikka se siirtää osia liiketoiminnastaan ​​offshoreille, se on edelleen sitoutunut New Yorkiin. ”En näe meidän olevan Yhdysvalloissa tai New Yorkissa”, Novogratz sanoi.

Samankaltaiset artikkelit