Al People -hallinta: AI-chatbotit voivat suorittaa seuraavan suorituskyvyn arvioinnin

India is expected to face a shortage of 200,000 skilled IT professionals

Viime vuosina yritysmaailmassa on tapahtunut huomattava muutos, jossa yritykset ovat omaksuneet edistyksellisiä lähestymistapoja toimintansa tehostamiseen. Hybridityömalleja on syntynyt teknologian integroimisen myötä päivittäisiin työnkulkuihin. Tekoälyn (AI) jatkuva kehitys muuttaa tätä maisemaa entisestään. Henkilöstö- ja työvoimajohtajat hyödyntävät nyt strategisesti luovan tekoälyn tehoa tuottavuuden parantamiseen, monimutkaisten prosessien virtaviivaistamiseen ja mahdollisten taitojen puutteiden korjaamiseen.
Puhuessaan näistä muutoksista ja generatiivisen tekoälyn merkittävistä vaikutuksista Oraclen HCM-teknologian ja innovaatioiden People Analyticsin varatoimitusjohtaja Guy Waterman kertoi FE:lle: ”Generatiivinen tekoäly on läpimurtoteknologiaa työmaailmassa, ja HR-osastot todistaa transaktioiden nopeuden paranemista ja saada kiistatonta arvoa. Näemme, että generatiiviset tekoälykomponentit lisäävät liiketoiminnan nopeutta, parantavat tarkkuutta ja varmistavat yhdenmukaisuuden liiketoimintastrategioiden kanssa. Ja uskomme, että generatiivinen tekoäly on yksi niistä asioista, joiden avulla asiakkaamme voivat saavuttaa parempia tuloksia.”
Taitoperusteisen rekrytoinnin aika
Nasscomin mukaan Intiasta odotetaan 200 000 ammattitaitoisen IT-ammattilaisen puutetta vuoteen 2024 mennessä. Generatiivinen tekoäly voi kuitenkin auttaa lievittämään tämän lahjakkuuden niukkuuden vaikutuksia tarjoamalla joustavaa työvoimaa, joka pystyy saavuttamaan korkeamman tuottavuuden. Itse asiassa generatiivisesta tekoälystä on tulossa yhä suositumpi Intiassa, ja teknologiayritykset ovat ilmoittaneet suunnitelmistaan ​​hyödyntää sen kykyjä.
Oracle, johtava pilvipalveluyritys, on myös investoinut Cohereen, kanadalaiseen startup-yritykseen, tarjotakseen perustavia malleja osana uutta palveluaan. Äskettäin se lisäsi pilvessä olevaan henkilöstöohjelmistoonsa kehittyneitä ominaisuuksia, jotka voivat auttaa laatimaan työnkuvauksia ja työntekijöiden suoritustavoitteita. Sen äskettäin lisätyt generatiivisen tekoälyn ominaisuudet täydentävät Cloud HCM:n strategioita työelämän yksinkertaistamiseksi.
”Olemme laittaneet painikkeen moniin kenttiin, ja käyttäjät luovat automaattisesti luonnostekstiä, kuten työnkuvauksen, suoritustavoitteet ja mahdollisuuden hyväksyä, hylätä, muokata ja luoda sisältöä sieltä”, Waterman sanoi. ”Olemme yhdistäneet generatiivisen tekoälykomponentin Oracle ME:hen keskittyen käyttäjien kokemuksen yksinkertaistamiseen, olivatpa he sitten itsepalvelujohtajia tai työntekijöitä. Työntekijät haluavat edetä urallaan, ja generatiivinen tekoäly tulee menestymään, koska se on heille oikea ominaisuus.”

HR-alalla inhimillisen pääoman hallinnan (HCM) ratkaisut ovat yleistyneet kaikilla aloilla, mukaan lukien terveydenhuolto, BFSI ja monet muut. Oraclen HCM-liiketoiminta on ollut sen suurin kasvun veturi Intiassa 23. tilikaudella, ja se on antanut 20 %:n kasvua vuotta aiemmasta. Yritykset, kuten Essar Group, Apollo Hospitals, AU Fin Bank, Kotak Bank, Axis Bank, SBI Card ja Airtel, käyttävät Oraclen pilvessä olevia HCM-ratkaisuja parantaakseen työntekijöiden prosesseja. Generatiivisen tekoälyn kysyntä kasvaa yritysten pyrkiessä modernisoimaan työnkulkuaan. Merkittävä kasvutekijä tässä on sen kyky auttaa työntekijöitä keskittymään olennaisiin tehtäviin ja kasvamaan urallaan.
Oraclen äskettäin lanseeratuissa generatiivisen tekoälyn palveluissa on kolme pääominaisuutta: Avustettu luonti, joka tarjoaa tukea työnkuvausten ja suoritustavoitteiden määrittämisessä, ehdotukset, jotka automatisoivat suosituksen kyselyyn perustuviin kysymyksiin, mukaan lukien tulokset, joita yritykset yrittävät mitata, ja yhteenveto työntekijöistä. suorituskyky perustuu työntekijältä, kollegoilta tai esimiehiltä vuoden aikana kerättyyn palautteeseen sekä tavoitteiden edistymiseen ja saavutuksiin. Generatiivinen tekoäly HCM:ssä on suunniteltu auttamaan Oraclen asiakkaita virtaviivaistamaan sisältöä sisältäviä ja aikaa vieviä tehtäviä, jotta he voivat keskittyä luovempiin, strategisempiin ja mielekkäämpiin mahdollisuuksiin, jotka edistävät liiketoiminnan menestystä.
Pääasia: Generatiivisen tekoälyn omaksuminen ei ole vain trendi. Se on strateginen liike, joka kannustaa HR-osastoja kohti parempaa menestystä jatkuvasti muuttuvassa työmaailmassa.

TYÖPAIKAN DYNAMIIKKA
Generatiivinen tekoäly voi auttaa lievittämään lahjakkuuksien niukkuuden vaikutuksia
Uuden sukupolven tekniikka parantaa tuottavuutta ja korjata vallitsevia taitojen puutteita
Oracle esittelee generatiivisia tekoälyominaisuuksia, joiden avulla HR lisää tuottavuutta
Oracle Cloud HCM -ratkaisujen avainasiakkaita ovat Essar Group, Airtel, Apollo Hospitals, Kotak Bank

Samankaltaiset artikkelit