Parlamentin istunnon 2024 kohokohdat: Shashi Tharoor, Shatrugan Sinha kuuden vielä vannomattoman joukossa, kun parlamentti keskeyttää

Parliament session day 3

TMC:n kansanedustaja Ghatalista Deepak Adhikari vannoi valan Lok Sabhan jäseneksi keskiviikkona, kun alahuone jatkoi käsittelyä tänään klo 11. Kuitenkin seitsemästä jäljellä olevasta kansanedustajasta, joiden oli määrä vannoa valan, kutsuttiin Jammun ja Kashmirin riippumaton kansanedustaja Abdul Rashid Sheikh, Thiruvananthapuramin kansanedustaja Shashi Tharoor (kongressi), Basirhatin kansanedustaja Sheikh Nurul Islam ja Asansolin kansanedustaja Shatrughan Sinha (TMC), mutta he eivät olleet paikalla. talo. Khadoor Sahibin kansanedustaja Amritpal Singh (riippumaton) ja Samajwadi-puolueen kansanedustajaksi valittu Ghazipur Afzal Ansari eivät myöskään ole vielä vannoneet valaansa. Sheikh ja Singh ovat tällä hetkellä vankilassa.

Tiistaina vannoivat kuuluisat jäsenet, kuten Rahul Gandhi, Akhilesh Yadav, Dimple Yadav, Hema Malini, Asaduddin Owaisi ja Kanimozhi Karunanidhi. Tähän mennessä 535 jäsentä on vannonut valansa. Erityisesti pääministeri Narendra Modi esittää tänään Lok Sabhassa esityksen Om Birlan valitsemisesta alahuoneen puhemieheksi keskellä kiistelyä virastaan ​​opposition INDIA-blokin kanssa. Rajnath Singh kannattaa esitystä.

Tämän päivän työluettelon mukaan, kun jäljelle jääneet kansanedustajat, jotka eivät ole vielä vannoneet tai vahvistaneet sitä, allekirjoittavat jäsenluettelon.

Live-päivitykset

Samankaltaiset artikkelit