ICC:n maailmancup: Alankomaat tainnuttaa Etelä-Afrikan turnauksen uudessa suuressa takaiskussa, voitto 38 juoksulla – Urheiluuutiset

ICC World Cup

Toisessa meneillään olevan ICC:n maailmancupin suuressa takaiskussa Alankomaat hämmästytti Etelä-Afrikan 38 juoksulla Dharamshalassa tiistaina pelatun turnauksen 15. ottelussa. Alankomaiden 245 juoksua jahtinut Etelä-Afrikka hävisi 207 juoksulla.

Kukaan eteläafrikkalaisista lyöjistä ei kyennyt viipymään ryppyssä pitkään ja poistamaan joukkuetta ongelmista, sillä hollantilaiset keilaajat Logan Van Beek, Paul van Meekeren, Roelef van der Merve ja Bas de Leede juoksivat Etelä-Afrikan lyöntilinjan läpi. ylös.

David Miller teki maalin Etelä-Afrikalle

David Miller oli Etelä-Afrikan paras maalintekijä 43 osumalla 52 toimituksesta. Hänen sisävuorollaan oli neljä rajaa ja kuusi. Keshav Mahararajilla oli lopulta ratkaiseva rooli 40 juoksulla viedäkseen Etelä-Afrikan lähelle kohdetta. Heidän lisäksi ainoat merkittävät panokset tuli Heinrich Klaasenilta, joka teki 28 juoksua yhtä monesta toimituksesta, jotka sisälsivät neljä rajaa. Kukaan muista lyöjistä ei pystynyt pysymään ryppyssä, koska eteläafrikkalaiset lyönnit putosivat säännöllisin väliajoin.

Aiemmin eteläafrikkalainen kippari Temba Bavuma pyysi lyömään ensin heitossa, Alankomaat pystyi asettamaan kilpailutavoitteeksi 245 juoksua laudalla. Kippari Scott Edwards johti edestä ja teki 78 juoksua 69 toimituksesta, joihin sisältyi 10 rajaa ja kuusi.

Upea koputus Scott Edwardilta

Käytännössä hän yksin ohjasi Alankomaiden kilpaileviin juoksuihin, sillä seuraavaksi korkein pistemäärä tuli Roelof van der Merveltä, joka teki 29 juoksua 19 pallosta, joista yksi oli kuusi. Aryan Duttilla oli myös tärkeä rooli mailan kanssa 23 ajon aikana 9 toimituksella, jotka sisälsivät kolme mammuttikuutosta. Erityisesti Etelä-Afrikka voitti myös 32 extraa, jotka auttoivat Alankomaita yhteensä.

Ollakseni reilu Etelä-Afrikan suhteen, joukkue ei halunnut päästää irti helposti, sillä alempi järjestys yritti parhaansa päästäkseen lähemmäs maalia ja mahdollisesti viedäkseen joukkueen voittoon, mutta tänään oli vain Hollannin päivä.

Hollanti voitti vain kaksi päivää sen jälkeen, kun Afganistan voitti puolustavan Englannin 69 juoksulla.

Samankaltaiset artikkelit