Mukka Proteins IPO listalle 7. maaliskuuta; Tässä on jako, GMP ja muut tiedot – IPO-uutiset

Mukka Proteins IPO allotment: Packaged Fish

Mukka Proteinsin listautumisanti saatiin päätökseen tiistaina 5. maaliskuuta. Yhtiön odotetaan saapuvan Dalal Streetille 7. maaliskuuta. Osakeannin hakijat ja jaetut sijoittajat saavat osakkeet demat-tililleen 6. maaliskuuta. He voivat tarkistaa allokoinnin. BSE:llä ja rekisterinpitäjän verkkosivuilla. Cameo Corporate Services aloittaa hyvityksen 6. maaliskuuta alkaen.

Liikkeeseenlaskun ylläpitäjä on vastuussa hyvityksestä ja listautumisannista, tässä Cameo Corporate Services on liikkeeseenlaskija. Sijoittajat voivat tarkistaa allokoinnin ja muut yksityiskohdat Cameo Indian verkkosivuilta. Mihin he voivat täyttää tiedot: IPO:n nimi ja PAN-kortin numero, ja paina sitten hakupainiketta tarkistaaksesi allokoinnin tilan.

Mukka Proteinsin osakkeiden harmaiden markkinoiden preemio oli 35 rupiaa eli 125 % 28 rupiaa emissiohintaan verrattuna. Kalanlihayhtiön anti avattiin 29. helmikuuta tarjouskilpailulle ja se suljettiin 4. maaliskuuta. Yhtiö asetti listautumishinnan. 26-28 ruplaa.

Yritys valmistaa ja toimittaa kalajauhoa, kalaöljyä ja kalaliukoista tahnaa, jota käytetään erikoisainesosana vesirehun, siipikarjan rehun ja lemmikkieläinten ruokien valmistukseen. Mukka Protein on avaintoimija kalaproteiiniteollisuudessa ja vie yli 10 maahan, kuten Bahrain, Saudi-Arabia, Chile jne.

Kerätyt varat käytetään yhtiön mukaan yhtiön käyttöpääomatarpeen rahoittamiseen; investointeja Ento Proteinsiin ja muihin yleisiin yritystarkoituksiin.

Samankaltaiset artikkelit