Intian joukkovelkakirjalainojen tuotot voivat heikentää yhdysvaltalaisia ​​vertailuja – Market News

indian bond

Intian valtionlainojen tuottojen odotetaan laskevan keskiviikon varhaisessa istunnossa Yhdysvaltain tuottojen laskun seurauksena heikon taloustiedon vuoksi, kun taas sijoittajat varautuvat perjantaina julkaistaviin merkittäviin työllisyystietoihin. 10 vuoden vertailutuoton odotetaan leijuvan 7,04–7,08 prosentin välillä edellisen 7,0567 prosentin sulkemisen jälkeen, yksityisen pankin kauppias sanoi.

”Joukkovelkakirjalainojen tuotot ovat olleet niin tasaisia ​​kuin ne olisivat voineet olla viime päivinä pitäen kiinni 7,05 %:n tasolla, mutta 4,20 %:n murto USA:n 10 vuoden tuoton heikkenemisestä voi tarjota nousevan työntövoiman”, kauppias sanoi. . USA:n tuotot laskivat, kun 10 vuoden tuotto laski alimmalle tasolle kuukauteen palvelualan kasvun hidastuttua helmikuussa, ja myös yritysten panoksista maksamat hinnat laskivat 58,6:een tammikuun 11 kuukauden korkeimmasta 64,0:sta. .

Heikot taloustiedot voivat saada Federal Reserven harkitsemaan ennakoitua aikaisempaa rahapolitiikan toimenpiteitä, sillä toukokuun koronlaskujen todennäköisyys on nyt 25 %, kun se edellisellä viikolla oli 16 %, CME FedWatch -työkalun mukaan. Kauppiaat odottavat nyt keskiviikkona ja torstaina Fedin puheenjohtajan Jerome Powellin todistusta politiikkaan liittyvistä vihjeistä, joita seuraa perjantaina helmikuun ulkopuoliset maatalouden palkkatiedot.

Kotimaassa joukkovelkakirjat eivät reagoineet Intian valtion velkakirjojen sisällyttämiseen toiseen indeksiin, sillä Bloomberg Index Services sanoi tiistaina, että se sisällyttäisi 34 valtion arvopaperia, jotka ovat sijoitettavissa maan täysin saatavilla olevaa reittiä pitkin kehittyvien markkinoiden paikallisvaluuttaindeksiinsä tammikuusta alkaen. 31, 2025.

”Toisin kuin JPMorgan GBI-EM, jonka arvioitu AUM on noin 230 – 240 miljardia dollaria, BBG EMLC GBI on paljon pienempi indeksi, joka mahdollisesti seuraa noin 10 – 20 miljardin dollarin arvioitua AUM:a, mikä viittaa siihen, että Intian passiivisten virtojen vaikutus voi olla 1 dollarin välillä. -Vain 2 miljardia dollaria”, Emkay Globalin johtava ekonomisti Madhavi Arora sanoi.

Samankaltaiset artikkelit