Olen muodostanut paneelin valitsemaani seuraajani: Bandhan MD – Banking & Finance News

The bank’s bottom line plunged 93% year-on-year to Rs 55 crore for the quarter under review due to sizable technical write-offs.

Bandhan Bank on perustanut komitean valitsemaan toimitusjohtajan ja toimitusjohtajan Chandra Shekhar Ghoshin seuraajan.

”Olemme perustaneet komitean ja se työskentelee sen eteen. Julkaisemme nimen, kun se on valmis. Tarvitsemme jonkin aikaa tähän”, Ghosh sanoi analyytikkopuhelussa maaliskuun vuosineljänneksen tulosten jälkeen.

Ghosh ilmoitti huhtikuussa yllättävällä liikkeellä, että hän eroaa virastaan ​​toimikautensa päätyttyä. Hänen toimikautensa päättyy 9. heinäkuuta, minkä jälkeen hän ottaa suuremman strategisen roolin Bandhan-konsernitasolla.

Pankin tulos putosi 93 prosenttia vuodentakaisesta 55 biljoonaan tarkastelujaksolla johtuen mittavista teknisistä arvonalennuksista.

Ghosh sanoi, että alaskirjaukset liittyvät mikroluottoon, joka koskee kolmen vuoden ajanjaksoa, joka päättyi 2021-22. Kaikista 3 852 miljardin arvoisista alaskirjauksista mikroyksiköiden luottotakuurahaston (CGFMU) salkku oli 3 053 miljardia.

Pankin mukaan alaskirjaukset tehtiin koko Emerging Entrepreneurs Business -portfolion tarkastelun perusteella. ”Tämä tulee ensisijaisesti siitä näkökulmasta, että tarkastelemme tässä kirjassa tapahtuneita kokoelmia ja vahvistamme portfoliomme laatua”, toiminnanjohtaja Rajinder Kumar Babbar sanoi.

Tammikuussa pankki ilmoitti, että National Credit Guarantee Trust Company on tarkastamassa pankin esittämiä CGFMU-lainavaatimuksia. ”Odotamme CGFMU:n auditoinnin valmistuvan pian. Viestinnän mukaan odotamme myönteistä vastausta”, Ghosh sanoi.

Heinä-syyskuussa pankki haki toista 1 290 miljoonan rupiaa suuruista CGFMU-lainaerää saatuaan ensimmäisen 916,6 miljoonan rupian erän joulukuussa 2022.

”Koko 3 miljoonan lainanottajan salkku on tarkastuksen piirissä. Pankki on toimittanut kaikki tiedot ja asiakirjat. Olemme lähestymässä tarkastusprosessin päättymistä ja johto suhtautuu myönteisesti tulokseen”, toimitusjohtaja Ratan Kumar Kesh sanoi.

”Tänä vuonna painopisteemme pysyy riskienhallinnan viitekehyksessä. Keskitymme lisäämään lompakkoosuutta digitaalisen innovaation avulla”, Babbar sanoi.

Samankaltaiset artikkelit