Airtel Xstream Play tekee yhteistyötä Sun NXT:n kanssa, vahvistaa alueellista sisältökirjastoa – Brand Wagon News

Some of the other apps on Airtel Xstream Play include Sony LIV, Lionsgate Play, Chaupal, Hoichoi, and FanCode, among others

Bharti Airtel (Airtel) ilmoitti Airtel Xstream Play, OTT-aggregaattoripalvelu, jolla on yli viisi miljoonaa maksullista tilaajaa, ja on tehnyt yhteistyötä Sun NXT:n kanssa, jonka omistaa ja jota ylläpitää Sun TV Network.

Airtel Xstream -asiakkaat voivat katsella Sun NXT:n yli 50 000 tuntia sisältöä, mukaan lukien elokuvien otsikot, eksklusiiviset sarjat, TV-ohjelmat, suorat TV-ohjelmat, lapsille suunnattu sisältö ja paljon muuta useilla kielillä tamilista teluguhun, kannadaan, malajalam, banglaan ja marathiin. Käyttäjät voivat nauttia sisällöstä 23 sisältösovelluksesta Airtel Xstreamissa, mikä tekee siitä yhden Intian suurimmista yhteen sovellukseen kootun OTT-sisällön kimpuista.

Se tarjoaa myös ainutlaatuiset ominaisuudet: yksittäinen sovellus, yksi tilaus, kertakirjautuminen, yhtenäinen sisältöhaku ja tekoälypohjainen henkilökohtainen kuratoiminen kullekin käyttäjälle. sovelluksessa tai verkossa ja suurilla näytöillä.

Joitakin muita Airtel Xstream Playn sovelluksia ovat muun muassa Sony LIV, Lionsgate Play, Chaupal, Hoichoi, FanCode, ManoramaMax, ShemarooMe, Alt Balaji, Ultra, ErosNow, EPICon, Docubay ja Playflix.

ViserrysInstagram, LinkedIn, Facebook

Samankaltaiset artikkelit