#BarbieFeetChallenge: Lääkärit varoittavat tästä suuntauksesta; Tässä on syy

Barbie, Barbie movie, Margot Robbie, Barbie feet, Ryan Gosling, health news,

Kuten odotettiin, Greta Gerwig -elokuvasta Barbiesta on tullut maailmanlaajuinen sensaatio. Heti kun traileri julkaistiin, kaikki olivat pakkomielle lähikuvista Margot Robbien täydellisesti kaarevista jaloista.

Fanit kaikkialla maailmassa eivät vain taputtaneet Gerwigiä kiinnittämisestä yksityiskohtiin, vaan olivat myös innoissaan siitä, kuinka Robbie onnistui tämän laukauksen saavuttamisessa.

Amerikkalainen malli Chrissy Teigan twiittasi ennen elokuvan julkaisua leviävään alkuperäiseen Robbien jaloista kertovaan videoleikkeeseen: ”Minun täytyy tietää kaikki tästä otoksesta. Kuinka monta ottoa, jos hän piti jostain kiinni, oliko häntä valjastettu, onko laskeutumismerkki tahmea, ovatko ne hänen jalkansa, jotka tekivät pedikyyriä, todellakin vain dokumentti tästä kuvasta.”

Kohtauksessa Robbie-hahmon nähtiin luisuvan kantapäästään ja seisovan varpaiden kärjellä, kun hänen kantapäänsä pysyivät ilmassa, muistuttaen täydellisesti Matelin ikonisia Barbie-nukkeja.

Mutta pakkomielle Robbien jaloista on nyt saanut ruman käänteen. Tämä kuva on nyt inspiroinut sosiaalisessa mediassa haasteeseen nimeltä ”Barbie Foot Challenge”, joka vaatii osallistujia luomaan tämän kohtauksen uudelleen. Lääkärit ovat kuitenkin huolissaan siitä, että tätä haastetta yrittävät voivat kärsiä nivelsidevammoista.

”Tässä asennossa kävelee varpailla ilman kantapäätä, mikä luo illuusion pidemmistä ja kiinteistä jaloista. Kun asentoa kokeilet kerran tai kahdesti, se ei välttämättä aiheuta välitöntä haittaa ja saattaa johtaa jännittäviin kuviin ja videoihin sosiaalisessa mediassa. Säännöllinen asennon yrittäminen pitkiä aikoja voi kuitenkin olla vaarallista”, tohtori Ramkinkar Jha, Ortopedian (yksikkö III) Artemis Hospitalsin johtaja ja yksikön päällikkö Financial Express.com.

Tohtori Jha:n mukaan yksi merkittävä huolenaihe on nilkkojen epävakaus, joka voi lisätä nivelsiteen nyrjähdysten ja vammojen todennäköisyyttä, samankaltaisia ​​kuin ne, joita yleisesti havaitaan pitkäaikaisessa korkokenkien käytössä.

”Lisäksi Barbie-jalan korkea kaareva asento voi rasittaa huomattavasti alaselkää, mikä voi johtaa lihas- ja selkäongelmiin. hän lisäsi lisäksi, että kasvulevyjen mahdollisia vaurioita vastaan, erityisesti nuoremmille tytöille, jotka ovat vielä kasvuvuosissaan. Tämän asennon aikana jalkoihin kohdistuva paine ja stressi voivat vaikuttaa negatiivisesti niiden kehittyviin luustorakenteisiin ja korostaa sitä tosiasiaa, että varpailla kävely ilman kunnollista tukea, kuten kantapäät, ei ole kestävä käytäntö. Suosittelemme aina, että on ratkaisevan tärkeää priorisoida oma terveys ja hyvinvointi virustrendeihin osallistumisen sijaan”, hän sanoi.

Mahdollisten loukkaantumisten riskin sijaan on parempi jättää ”Barbie-trendi” elokuvatähdille, joilla on etu käyttää rekvisiittaa ja useita toimenpiteitä, jotta se näyttää virheettömältä, tohtori Jha painotti.

Samaan aikaan tohtori Siddharth Shah, konsultti-ortopedia ja nivelkorvauskirurgi, Fortis SL Raheja Hospital, Mahim kertoi Financial Express.comille, että tämä haaste on pahempi, koska toisin kuin korkokengissä, jalan takaosaan ei ole tukea, mikä lisää riskiä. vamman, monimutkainen.

”Satunnainen ja lyhyt yritys tähän haasteeseen ei todennäköisesti aiheuta haittaa. Mutta jatkuva tai pitkäaikainen kävely tässä asennossa on varmasti vahingollista. Minimoi riskisi pitämällä kiinni tangosta saadaksesi tukea, kuten tähti tosin teki kuvaaessaan kohtausta”, tohtori Shah sanoi.

Samankaltaiset artikkelit