Sensex kurssilla 100 000 5 vuodessa: Mark Mobius – Market News

sensex

Mark Mobius, Mobius Capital Partnersin perustaja, näkee Sensexin kasvavan 100 000:een seuraavan viiden vuoden aikana.

Puhuessaan Morningstar Investor Conferencessa hän sanoi, että markkinoiden heilahtelu tarjoaa mahdollisuuden takavarikoida aliarvostettuja omaisuuseriä ja säästää käteistä strategisia sijoituksia varten.

”Korjauksia tulee matkalla. Rukoilen korjauksia, koska se antaa mahdollisuuden ostaa halvalla. Tällainen hyvä tilaisuus oli Covidin aikana. Et vain ”osta arvoa”, vaan ”ostat hyviä osakkeita”, joilla on korkea pääoman tuotto, pienempi velka ja missä kilpailu on vähäisempää”, Mobius sanoi.

Intia on hinta-tulossuhteeltaan kallis verrattuna kehittyviin markkinoihin, Mobius myönsi. ”Monet ihmiset keskittyvät kuitenkin vain P-kirjaimeen eivätkä E-kirjaimeen. Hyvällä yrityksellä tässä maassa on potentiaalia kasvaa 12-13 %, hän sanoi ja lisäsi, että sijoittajien on tarkasteltava arvostuksia 1, 3 tai 5 vuoden tulosperusteisesti.

Mobiuksen mukaan Intian monimuotoisuus ja väestörakenne toimivat sen eduksi. ”Intian dynaaminen ja monipuolinen talous on osoitus sen vahvuuksista. Sen kielellinen ja kulttuurinen monimuotoisuus, jota jotkut saattavat pitää heikkoutena, on itse asiassa valtava voimavara”, hän sanoi.

Intia on hänen salkkunsa toiseksi suurin sijoitus, ja hän on ansainnut paljon rahaa viimeisen kahden vuoden aikana, hän sanoi. ”Suhtaudumme siis erittäin myönteisesti Intian talouteen ja yrityksiin”, Mobius sanoi. Ässä-sijoittaja sanoi, että hän ei ole pelkästään Intian fani sijoituskohteena, vaan myös sen elokuvien vuoksi, joista hänen suosikkinsa on menestys Baahubali.

Rahastoalan osalta hän korosti, että passiivisen sijoittamisen trendi on kasvanut merkittävästi. Hän tavoitteli tasapainoa passiivisen ja aktiivisen sijoittamisen välillä.

”ETF:istä on tullut valtava tuote”, hän sanoi ja lisäsi, että se on kuin lauman seuraamista. Hän kuitenkin sanoi, että jos joku vuosi sitten olisi sijoittanut S&P500:aa seuraavaan ETF:ään verrattuna aktiiviseen järjestelmään, jälkimmäinen olisi menestynyt paremmin.

Samankaltaiset artikkelit