Aasaan Loans (Akme Fintrade India) IPO avautuu 19. kesäkuuta; Tutustu tärkeimpiin yksityiskohtiin ennen tilaamista

Aasaan Loans IPO opens today

Aasaan Loans avasi listautumisannin yleisölle 19. kesäkuuta kerätäkseen 132 miljoonaa rupiaa. Se kerää tarjouksia hintaluokissa 114–125 ruplaa osakkeelta. Yhtiö päättää merkinnän 21. kesäkuuta. Kyseessä on kokonaan uusi 11 miljoonan osakkeen emissio.

Jako ja listaus

Yhtiön osakkeiden odotetaan valmistuvan 24. kesäkuuta, kun taas listautuminen on alustavasti suunniteltu 26. kesäkuuta – tapahtuu NSE:llä ja BSE:llä.

Minimi investointi

Vähittäisostajan on haettava vähintään yhtä erää, joka sisältää 125 osaketta, joiden arvo on 15 000 osaketta. Vaikka NII- ja QIB-erän koko on erilainen.

BLRM

Gretex Corporate Services on kirjanpidon pääjohtaja, ja Bigshare Services hoitaa ongelman rekisterinpitäjän työn.

NBFC on rekisteröity Reserve Bank of India:ssa ei-systeemisesti tärkeänä ei-talletuksia ottavana yksikkönä, joka on erikoistunut maaseudun ja kaupunkialueiden lainaratkaisuihin Intiassa. Yhtiön portfolio sisältää ajoneuvorahoitus- ja yritysrahoitustuotteita pienyrittäjille. Parhaillaan yhtiö valmistautuu lanseeraamaan digitaalisen lainausalustan, joka keskittyy aluksi kaksipyöräiseen rahoitukseen maaseutu- ja puolikaupunkiasiakkaille. Tulevissa vaiheissa esitellään tuotteita, kuten kiinteistölainat, hyötyajoneuvojen rahoitus ja vakuudelliset yrityslainat.

”Yhtiö pyrkii vahvistamaan pääomapohjaansa, jotta se voi rahoittaa tulevaisuuden pääomatarpeensa liiketoiminnan kasvaessa. Ottaen huomioon yrityksen pienen koon ja listautumisannin arvostuksen, suosittelemme ”tilaamaan” listautumisannin listautumiseen”, sanoi Master Capital Services.

Samankaltaiset artikkelit