Bitcoin on jälleen nousussa holvattuaan uuteen ennätykseen – Digital Transformation News

After hitting the record high on Tuesday, Bitcoin reversed course and fell more than 10% back below the ,000 level

Bitcoin nousi jälleen keskiviikkona vetäytyään hetkeksi kaikkien aikojen ennätyksestä, jonka se asetti alle 24 tuntia aikaisemmin, kun härät osoittivat vain vähän merkkejä vedonlyönnistä maailman suurimmassa kryptovaluutassa. Bitcoin hyppäsi Aasian istunnon aikana 5 % päivänsisäiseen huippuun 66 540 dollariin volatilissa kaupankäynnissä, ei liian kaukana tiistain ennätyskorkeudesta, 69 202 dollarista. Se oli viimeksi 4 % korkeampi 65 946 dollariin.

Digitaalisen omaisuuden räjähdysmäistä rallia – joka on toistaiseksi noussut 55 % vuoden aikana – on vauhdittanut sijoittajat, jotka ovat kaataneet rahaa Yhdysvaltain spot-pörssissä noteerattuihin kryptotuotteisiin, ja mahdollisuus, että globaalit korot saattavat laskea. Rallia tukee ETF-virtaus ja näkymä, joka sisältää ethereumin päivityksen ja bitcoinin ”puolittamisen”, mikä hidastaa bitcoinin lyönnin kulkua, sanoi Lennix Lai, kryptopörssin OKX:n globaali kaupallinen johtaja. ”Trendi osoittaa myös bitcoinin yleisen hyväksynnän lisääntyneen, ehkä enemmän kuin koskaan ennen.”

Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomitean tammikuun lopulla hyväksymä 11 spot-bitcoin-ETF:ää oli merkinnyt alalle vedenjakajaa 18 kuukautta kestäneen kryptotalven jälkeen, jota vaivasi joukko korkean profiilin yritysten konkursseja ja skandaaleja. Jopa institutionaaliset sijoittajat, jotka kerran välttelivät merkkiä sen terävien ja villien liikkeiden vuoksi, ovat alkaneet sijoittaa myös pitkäaikaista rahaa, mikä asiantuntijoiden mukaan voisi auttaa ylläpitämään sen viimeisintä rallia. Viimeaikainen optimismi bitcoinia kohtaan on levinnyt myös sen kollegoihin, ja eetteri, toiseksi suurin kryptovaluutta, on noussut vastaavasti yli 60 % vuoden aikana. Se oli viimeksi 6,4 % korkeampi 3 750 dollariin.

Jotkut kuitenkin sanovat, että on vaikea päästä eroon näiden omaisuuserien spekulatiivisesta luonteesta. Tiistaina saavutettuaan ennätyskorkeuden bitcoin käänsi jyrkästi kurssin ja putosi yli 10 % takaisin alle 60 000 dollarin tason. ”Se näyttää klassiselta bitcoin-käyttäytymiseltä – se pureskelee sinut ja sylkee sinut takaisin ulos”, sanoi Matt Simpson, City Indexin vanhempi markkina-analyytikko. ”Pumpaus ja pudotus aikaisempiin ennätyskorkeuksiin pyyhkivät pois joitain heikompia käsiä, ja epäilen, että olemme nyt epävakaassa ja arvaamattomassa vaiheessa, jota yleensä näemme, kun se saavuttaa ennätyskorkean.”

Samankaltaiset artikkelit