Intia vie Vande Bharat -junia pian? Yli 1000 Amrit Bharat -junaa valmistuu tulevina vuosina, sanoo Ashwini Vaishnaw

Vande Bharat, Vande Bharat trains, Amrit Bharta trains, Ashwini Vaishnaw, Indian Railways, Railways. trains, trains in India, Vande bharat export, Vande bharat trains export

Rautatieministeri Ashwini Vaishnaw on sanonut, että Intia valmistaa seuraavina vuosina vähintään 1 000 uuden sukupolven Amrit Bharat -junaa. Hän korosti meneillään olevia pyrkimyksiä kehittää junia, jotka pystyvät kulkemaan 250 km/h nopeuksilla.

Vaishnaw mainitsi, että rautatie on aloittanut Vande Bharat -junien vientiprosessin. Hän ilmaisi optimisminsa sen suhteen, että kansakunta voisi todistaa aloitusvientinsä seuraavan viiden vuoden aikana.

Käsitellessä rautateiden viime vuosikymmenen aikana Narendra Modin hallinnon aikana toteuttamia muutostoimenpiteitä hän korosti keskeisiä saavutuksia, kuten maailman korkeimman rautatiesillan Chenab-sillan rakentamista ja Kolkatan metron uraauurtavaa joenalaista vesitunnelia. Nämä tekniset edistysaskeleet ovat merkittäviä virstanpylväitä rautatiealan kehityksessä.

”Rautateillä on valtava yhteiskunnallinen velvoite. Kuljetamme vuosittain noin 700 miljoonaa ihmistä. Kaksi ja puoli miljoonaa käytännössä joka päivä. Hintarakenne on sellainen, että jos henkilön kuljetuskustannukset ovat 100 ruplaa, veloitamme 45 rupiaa. Annamme siis (a) 55 prosentin alennuksen jokaiselle keskimäärin rautateillä matkustavalle henkilölle, Vaishnaw sanoi.

Kohtuuhintaisuudesta Vaishnaw sanoi, että Intia on suunnitellut maailmanluokan Amrit Bharat -junan. ”Se tarjoaa 1 000 kilometriä matkaa hintaan vain 454 rupiaa. Se on sellainen kohtuuhintaisuus, joka on tarjottu”, hän sanoi. Hän korosti Vande Bharat -junien suosiota nuorten keskuudessa. ”Käytännössä joka viikko yksi Vande Bharat otetaan laivastoon. Tulemme valmistamaan vähintään 400-500 näitä junia lähivuosina”, hän lisäsi.

(PTI-tuloilla)

Samankaltaiset artikkelit