Rupia voi nostaa Yhdysvaltain valtionvarainministeriön korkojen laskua, dollari pehmeä

financial year

Intian rupian odotetaan nousevan tiistaina Yhdysvaltain valtiovarainministeriön tuottojen ja dollarin laskun johdosta keskeisten taloustietojen vuoksi.

Toimittamattomat termiinit (NDF) osoittavat, että rupia avautuu hieman korkeammalle Yhdysvaltain dollarille edellisen istunnon 82,63:sta.

”Uskomme, että se on parempi avaus (rupialle) kuin NDF ehdottaa”, pankin valuuttakauppias sanoi.

”Se on kuitenkin erittäin hiljainen istunto, jonka päivänsisäinen vaihteluväli on alle 10 paisaa. Sen jännityksen jälkeen, kun näimme 83:n, palaamme hiljaisiin päiviin.”

Rupia on viime aikojen alimmillaan 83,16, josta se on toipunut Intian keskuspankin interventiossa.

Rupian Aasian kurssit nousivat tiistaina. Yhdysvaltain 10 vuoden joukkovelkakirjalainan tuotto putosi maanantaina neljä peruspistettä ja Aasiassa edelleen 4,18 prosenttiin. Kahden vuoden tuotot putosivat alle 5 prosentin.

Dollariindeksi vetäytyi alle 104:n. Yhdysvaltain valuutta kuitenkin todennäköisesti saa tukea Fedin pääjohtajan Jerome Powellin viitteistä, joiden mukaan korot pysyvät korkeammalla pidempään. Lisäksi todennäköisyys nostaa korkoja joko syys- tai marraskuun kokouksessa on nyt korkeampi.

Yhdysvaltain kuluttajien luottamusta ja avoimia työpaikkoja koskeva raportti julkaistaan ​​myöhemmin päivällä. ISM-valmistusnumero, maatalouden ulkopuoliset palkat ja kesäkuun neljänneksen PCE-tiedot ovat myöhemmin tällä viikolla.

”Kiinnitä huomiota tämän päivän US Conference Boardin kuluttajien luottamusraporttiin”, DBS Research sanoi huomautuksessa.

”DXY (dollariindeksi) voisi korjata alemman, jos Yhdysvaltain kuluttajien luottamusindeksi on alhaisempi.”

Samankaltaiset artikkelit