Intian pääomasijoitusmarkkinat ylittävät miljardin dollarin rajan vuonna 2023; Kestokulutustavarat ja Fintech saavat suuren vetovoiman – Market News

Coins' stack

Kotimaiset pääomasijoitusmarkkinat ovat ylittäneet miljardin dollarin rajan kalenterivuonna 2023, mikä on 50 prosentin hyppy edelliseen vuoteen verrattuna, Stride Venturesin raportin mukaan.

Raportissa korostetaan edelleen kestokulutushyödykkeiden ja fintech-yritysten tärkeimpiä pääomalainojen houkuttajia edellä mainitulla ajanjaksolla.

Kuten riskipääoma, Venture Debt on myös tapa kerätä rahaa startup-yrityksille. Se kuitenkin lykkää riskipääomaa, koska yrityksen on laimennettava osuuttaan saadakseen rahaa, kun taas riskipääomaan liittyy korkokustannuksia. Venture-velka ei ole hautovien yritysten käytettävissä. Kasvuvaiheessa oleva startup-yritys voi saada lainaa, josta voi puuttua positiivinen kassavirta.

Sijoittajat ovat innostuneet CleanTech-kaupoista yli 2024, mutta kestokulutushyödykkeet ja fintech-yritykset olivat ensimmäinen sijoituskohde kalenterivuonna 2023.

”Kun markkinat ovat valmiina saavuttamaan 1,8–2 miljardia dollaria vuoteen 2026 mennessä, Intian tulevaisuus globaalissa startup-skenessä ei näytä pelkästään lupaavalta, vaan myös pysäyttämättömältä”, sanoi Ishpreet Singh Gandhi, Stride Venturesin perustaja ja toimitusjohtaja.

”Intian pääomasijoitusmarkkinat kasvavat nopeasti ja kasvavat 800 miljoonasta dollarista 1,2 miljardiin dollariin pääomasijoitusten velkamäärästä vuodessa, mikä korostaa sijoittajien luottamuksessa ja strategisessa omaksumisessa tapahtuvaa seismistä muutosta. Tätä nousua ruokkivat perusteellinen due diligence ja omaisuusluokan lupaus kestävyydestä ja tuotosta. Kun sekä perustajat että riskipääomayritykset yhdistävät yhä enemmän pääomasijoituksia tasapainottaakseen pääomaa ja kasvua, siitä tulee keskeinen osa Intian rahoitusympäristöä, mikä merkitsee keskeistä kehitystä startup-ekosysteemissä”, sanoi Apoorva Sharma, Stride Venturesin toimitusjohtaja.

Stride Ventures on pääomasijoitusyritys, joka rahoittaa nopeasti kasvavia startup-yrityksiä, kuten kuluttajien internet-, fintech-, SaaS- ja B2B-alustoja. Stride Venturesilla on tällä hetkellä kolmen rahastonsa kautta yli 120 startupin salkku.

Samankaltaiset artikkelit