Päätöskello: Markkinat päätyvät nousuun 3. peräkkäisenä päivänä! Nifty asettuu yli 23 300, Sensex zoomaa 1 600 pistettä ennätyskorkeuksiin 7. kesäkuuta – Market News

Closing Bell: Markets ends higher on Friday June 07

Vertailuosakeindeksit päättivät perjantain kaupankäyntisession positiiviselle alueelle. NSE Nifty 50 nousi 468,75 pistettä eli 2,05 % ja asettui 23 290,15:een, kun taas BSE Sensex hyppäsi 1618,85 pistettä eli 2,16 % 76 693,36:een. Bank Nifty -indeksi päätyi 511,30 pisteen eli 1,04 prosentin nousuun 49 803,20:ssa.

Laajemmat indeksit päätyivät positiiviselle alueelle suuren ja keskisuurten yhtiöiden osakkeiden noustessa. IT- ja Auto-osakkeet menestyivät muita toimialaindeksejä paremmin, kun taas FMCG- ja Banks-osakkeet loistivat.

Mahindra & Mahindra, Wipro, Tech Mahidra, Infosys ja Tata Steel olivat NSE Nifty 50:n suurimmat voittajat, kun taas jäljessä olevia ovat Hindalco Industries, SBI Life Insurance ja Tata Consumer Products.

Intian volatiliteettiindeksi (India VIX) päättyi ennallaan, hieman korkeammalla 0,49 % 16,88:aan, kun markkinat vakiintuivat sen jälkeen, kun NDA muodosti hallituksen kolmannen kerran.

”Nifty avautui tasaisesti ja nousi tuumaa korkeammalle koko päivän sulkeakseen 469 pisteen nousun. Päiväkaavioista voidaan havaita, että Nifty on noussut tiistain jyrkän laskun jälkeen aiemmin tällä viikolla. Se on palauttanut kaikki menetetyt maaperät ja on koskettavan etäisyyden päässä aiemmasta kaikkien aikojen ennätyksestä 23338.”, sanoi Jatin Gedia, BNP Paribasin Sharekhanin tekninen tutkimusanalyytikko.

Gedia V-muodon palautuminen on nostanut rakenteen härkien puolelle ja ostomahdollisuutena kannattaa käyttää notkahduksia kohti tukivyöhykettä 22800 – 22700. Nousussa psykologinen taso 23500 houkuttelee todennäköisesti voittovarauksia korkeammalle tasolle.

Kommentoimalla samaa Ajit Mishraa – SVP, Research, Religare Broking sanoi, että Markets lisäsi voittoja kolmatta peräkkäistä istuntoa ja nousi 2 % jatkuvan positiivisen trendin mukaisesti. Tasaisen alun jälkeen Nifty nousi vähitellen lähelle ennätyskorkeutta. Useimmat alat vaikuttivat nousuun, ja IT, auto ja energia johtavat nousuun. Myös laajemmat indeksit yhtyivät tähän trendiin ja nousivat 1,4 % 2,3 %:iin.

”Markkinat ovat lähes saavuttaneet ennätyskorkeutensa ja näyttävät olevan valmiita säilyttämään tämän vauhdin. Aiemmin sivussa olleiden avainsektoreiden, mukaan lukien IT ja FMCG, välinen rotaatioosto on vahvistanut nousuliikettä. Siksi suosittelemme ”buy on dips” -strategian ylläpitämistä niin kauan kuin Nifty pysyy 22 600 tason yläpuolella”, Mishra lisäsi.

Samankaltaiset artikkelit