PPBL ”at farm” pituus One97 Commilta, älä tarvitse lisäasiakkaita luottoliiketoiminnan kasvuun: Sharma – Banking & Finance News

Paytm, One 97 Communications, Paytm Payments Services, PwC, auditor, resignation, appointment, SR Batliboi & Associates, Vijay Shekhar Sharma, stake, Antfin, shareholder

Paytm Payments Bank Ltd ja One97 Communications Ltd (OCL) ovat kaksi eri yritystä, jotka eivät toimi vain käsivarren etäisyydellä vaan ”maatilojen” pituudella, Paytmin korkea virkamies sanoi lauantaina. Vastauksena kysymykseen RBI:n kiellon vaikutuksista. Paytm Payment Bank Ltd:n (PPBL) uusien asiakkaiden käyttöönotosta, Paytmin perustaja ja toimitusjohtaja Vijay Shekhar Sharma sanoi yhtiön toisen vuosineljänneksen tulospuhelun aikana, että yritys ei tarvitse lisäasiakkaita luottotoiminnan kasvuun.

”Paytm Payments Bank Limited ja Paytm, joka on OCL, ovat kaksi hyvin erilaista yritystä, jotka eivät ole vain käsivarren päässä, vaan kutsun sitä nyt maatilan pituudelle. Lähestymistapa tässä on täysin selvä ymmärrys siitä, että kaikki mitä Paytm Bank tekee, on sen eduksi ja heidän liiketoimintasuunnitelmansa hyväksi”, Sharma sanoi. PPBL on Paytmin konserniyhtiö, josta se omistaa 49 prosenttia. Paytm-kirjat kuitenkin osoittavat PPBL:n yrityksen osakkaana eikä tytäryhtiönä. Sharma sanoi, että Paytm hankkii kuluttajia erilaisiin kuluttajamaksutuotteisiin ja palvelee sitten kauppiaita. meidän alustoillamme. Meidän on parempi viljellä nykyisiä asiakkaita ja tunkeutua niihin sen sijaan, että hankimme uusia kuluttajia”, Sharma sanoi.

Paytm on raportoinut konsernin tappion supistuneen 291,7 miljardiin ruplaan toisella vuosineljänneksellä, joka päättyi 30.9.2023, verrattuna 571,5 miljoonan rupian tappioon vastaavana ajanjaksona vuotta aiemmin. Yhtiön liikevaihdon liikevaihdosta kertyi noin 32 miljoonaa euroa. prosentista 2 518,6 miljoonaan ruplaan raportoidulla vuosineljänneksellä syyskuun 2022 neljänneksen 1 914 miljoonasta ruplasta.Paytmin liikevaihto rahoituspalveluista ja muista palveluista kasvoi 64 prosenttia 571 miljoonaan vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna. Paytmin kautta jaettujen lainojen määrä kasvoi 1,32 miljardia, kasvua 44 prosenttia vuotta aiemmasta, kun taas jaettujen lainojen arvo yli kaksinkertaistui 16 211 miljoonaan rupiaan vuositasolla.

Tilikaudella 2022 RBI määräsi PPBL:n lopettamaan uusien asiakkaiden tulon 11.3.2022 alkaen. Tilikauden 2023 aikana RBI nimitti ulkopuolisen tilintarkastajan suorittamaan pankin kattavan järjestelmätarkastuksen ja lokakuussa 2022 PPBL sai RBI:n loppuraportti, jossa hahmotellaan tarvetta jatkaa IT-ulkoistusprosessien ja operatiivisten riskien hallinnan vahvistamista, mukaan lukien Know Your Customers jne. PPBL:ssä.RBI suositteli PPBL:n korjaavia toimia määrätyllä tavalla, jota pankit väittävät ovat noudattaneet.

RBI peri äskettäin 5,39 miljoonan Rs:n sakon PPBL:stä, eikä se ole vielä nostanut maksupankin rimaa uusien asiakkaiden liittymiselle.Sharma sanoi, että Paytm-alustan vanhoilla asiakkailla on paremmat mahdollisuudet saada luottoa yrityksen lainakumppanilta verrattuna. uudelle kuluttajalle, jolla olisi hyvin pieni jalanjälki alustalla. Vastauksena kysymykseen, joka vaikuttaa kilpailuun Google Payn ja Jio Financial Servicesin tulon myötä, Paytmin presidentti ja operatiivinen johtaja Bhavesh Gupta sanoi, että Googlen tulo Palkka tai mikä tahansa uusi toimija laajentaa markkinoita ja tekee liiketoiminnasta vakaampaa. Hän sanoi, että olisi liian aikaista sanoa mitään Jio Financial Servicesistä, koska sillä on hyvin vähän tietoa siitä, millaista työtä he suunnittelevat.

Samankaltaiset artikkelit