Tuo Changpeng Zhaon Binance-irtautuminen valokeilaan kryptovaluuttamääräysten kiireellisyydestä – Blockchain News

It’s believed that Binance has also been subjected to investigation over US sanctions on Russia

Näyttää siltä, ​​että kryptovaluuttateollisuuden kurjuus lisääntyy edelleen. Viimeisimmässä käänteessä Changpeng Zhao (CZ), yksi globaalin kryptovaluuttapörssin Binancen perustajista, erosi pörssin toimitusjohtajan tehtävästään tunnustettuaan rahanpesusyytteet pankkisalaisuuslain rikkomisesta. Ymmärrettyjen tietojen mukaan Yhdysvaltain oikeusministeriö (DOJ) tarkasti CZ:tä ja Binancea vuosien ajan. ”Uskon, että Zhaon lähtö merkitsee käännekohtaa globaalille kryptomaailmalle, mikä merkitsee siirtymistä kohti läpinäkyvyyttä ja säännösten noudattamista. Suurimpana offshore-digitaalisen omaisuuden pörssinä Binance on ollut sääntelyn valvonnan keskipisteessä Yhdysvalloissa ja muilla lainkäyttöalueilla. Tämä liike näyttää olevan kehitystä alalle, koska se osoittaa, että edes vaikutusvaltaiset toimijat eivät ole lain yläpuolella, Manhar Garegrat, Intian ja globaalien kumppanuuksien maajohtaja, Liminal, lompakkoinfrastruktuuri- ja säilytysratkaisujen alusta, kertoi FE TransformX:lle.

Kun sijoittajat nostavat Binancesta noin 956 miljoonaa dollaria, Reutersin mukaan asiantuntijat uskovat, että lisää kysymyksiä on jätetty vastaamatta. Kun kehitys CZ:n ympärillä joutui 4,3 miljardin dollarin selvitykseen, kryptovaluuttojen hinnat näyttivät heittäneen. CoinMarketCapin, kryptovaluuttojen hintaseurantasivuston mukaan BNB-token, Binancen kryptovaluutta, putosi arvossaan 7,2 % päivityksen seurauksena. Tiedotusvälineiden toimittamat tiedot osoittivat, että kehitys vaikutti muihin kryptovaluuttoihin, kuten Bitcoinin (BTC) arvo putosi 1,53 % ja oli lähellä 37 000 dollaria, ja eetterin (ETH) arvo laski 2,1 % 1 992,43 dollariin. Raporteissa mainittiin myös, että muut kryptovaluutat, kuten Solana, laskivat yli neljä prosenttia, Ripplen XRP laski 3,2 prosenttia, kun taas Uniswap ja Polygon laskivat 3,8 prosenttia ja 7,8 prosenttia. Huolimatta haitoista, kryptovaluuttapainotteisen julkaisun Cointelegraphin julkaisema artikkeli on ilmaissut optimismin, koska BTC-johdannaisten kauppiaat odottavat kryptovaluutan nousevan 40 000 dollariin Binance-ongelman päätyttyä.

”Kun lohkoketju yleistyy, sääntelyn valvontaa pitäisi tehostaa. Alustat näyttävät navigoivan tasapainossa innovaation ja vaatimustenmukaisuuden välillä, mikä johtaa johtajuuden muutoksiin. Tämä on nähtävä myönteisenä merkkinä siitä, että ala on kypsymässä ja sopeutumassa säänneltyyn ympäristöön. Näitä muutoksia pidetään välttämättöminä pitkän aikavälin kestävyyden kannalta ja luottamuksen lisäämiseksi operaattoreiden, käyttäjien, sijoittajien ja sääntelyviranomaisten keskuudessa, Shrikant Bhalerao, lohkoketjuteknologiayrityksen Seraclen perustaja ja toimitusjohtaja, korosti.

Markkinaraporttien mukaan tämä Binance-kehitys on saapunut ennennäkemättömään aikaan, kun otetaan huomioon sääntelyyn liittyvät huolenaiheet Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Aiemmin Binance lopetti toimintansa Kyproksella ja Alankomaissa sääntelyn puutteiden vuoksi, ja Ranskan uskotaan tutkivan sitä rahanpesusta. Uskotaan, että Binancea on tutkittu myös Yhdysvaltain Venäjä-pakotteista, mikä johti Binancen venäläisen CommEX-yksikön myyntiin syyskuussa 2023. Lisäksi Commodity Futures Trading Commission (CFTC) ja Securities and Securities ja Securities nosti syytteitä Binancea vastaan. Exchange (SEC) tämän vuoden alkuvaiheessa. Markkinapohjaiset tutkimukset ovat kuitenkin osoittaneet, että seurauksista huolimatta tämän liikkeen pitäisi luoda perusta globaaleille säännöksille kryptovaluuttapörsseille, kuten Binancelle, jotta ne voivat pitää itsensä toiminnassa sijoittajien luottamuksen perusteella. X:ssä, entisessä Twitterissä, Mike Novogratz, digitaalisen omaisuuden ja lohkoketjuyhtiön Galaxy Digitalin toimitusjohtaja, täsmensi, että Binancen sovinto Yhdysvaltojen sääntelyviranomaisten kanssa voi osoittautua nousevaksi liikkeeksi. ”En ole varma, ovatko raportit totta, mutta henkilökohtaisesti toivon ratkaisua ja alan edistymistä”, Novogratz lisäsi.

”Tulevaisuudessa tekijöiden odotetaan ohjaavan krypton käyttöönottoa erityisesti Intiassa. Näihin tulisi sisältyä tulevat vaalit Intiassa ja Yhdysvalloissa, Bitcoinin puolittumistapahtuma, Bitcoin ETF:n mahdollisuudet Yhdysvalloissa ja startup-yritysten ilmaantuminen krypton käyttöönoton haasteisiin Intiassa. Kryptomarkkinat näyttävät kypsyneen perustamisestaan ​​lähtien. Uskon, että kryptoteollisuus on valmis kasvulle ja menestykselle vaatimustenmukaisuuden, ratkaisujen ja kasvavan käyttöönottoasteen ansiosta”, Avinash Shekhar, TaxNodesin, kryptoverotusalustan perustaja, totesi.

Samankaltaiset artikkelit