RBI määrää yhteensä 10,34 miljoonan ruplaa sakkoja Citibankille, Bank of Barodalle, IOB:lle – Banking & Finance News

RBI, Citibank, Bank of Baroda, Indian Overseas Bank, top news, latest news, business news,

Reserve Bank määräsi perjantaina yhteensä 10,34 miljoonan rupian sakot Citibankille, Bank of Barodalle ja Indian Overseas Bankille erilaisten säännösten rikkomisesta.

Citibank NA:lle on määrätty korkein 5 miljoonan Rs:n rangaistus, koska se ei ole noudattanut tallettajien koulutus- ja tietoisuusrahastojärjestelmää sekä rahoituspalvelujen ulkoistamista koskevia käytännesääntöjä, RBI sanoi lausunnossaan.

Valtion omistamalle Bank of Barodalle määrättiin 4,34 rupian ydinsakko tiettyjen suurten yhteisten riskien keskustietovaraston luomiseen liittyvien ohjeiden rikkomisesta ja muista, toisessa tiedotteessa kerrottiin.

Chennaissa toimiva julkisen sektorin lainanantaja Indian Overseas Bank sai 1 miljoonan ruplan sakon lainoja ja ennakkoja koskevien ohjeiden rikkomisesta.

Intian keskuspankki sanoi, että kaikissa kolmessa tapauksessa seuraamukset perustuvat säännösten noudattamisen puutteisiin, eikä niiden ole tarkoitus vaikuttaa pankkien asiakkaidensa kanssa tekemien transaktioiden tai sopimusten pätevyyteen.

Samankaltaiset artikkelit