IIM Kashipur avaa MBA (Analytics) 2024-26 erän pääsyn – Koulutusuutiset

IIM Kashipur

Indian Institute of Management (IIM) Kashipur, johtamisinstituutti, on käynnistänyt pääsyprosessin MBA (Analytics) -ohjelmaan kaudelle 2024–2026, joka on räätälöity niille, jotka haluavat loistaa Datan ja Analyticsin alalla. Tämän kaksivuotisen, täysin asumisohjelman hakemusten määräaika on 7. maaliskuuta 2024. Mahdolliset ehdokkaat voivat hakea IIM Kashipur -verkkosivustolta virallisen tiedotteen mukaan.

Kelpoisuusvaatimukset ovat seuraavat: päätoiminen kandidaatin tutkinto millä tahansa tieteenalalla tai vastaava akateeminen pätevyys (eli 10+2+3), vähintään 50 % pisteet tai vastaava CGPA (47 % NC-OBC/EWS , 45 % pisteet SC/ST/DAP:sta) sekä kelpoisuuskokeen pisteet joko CAT 2023 tai GMAT (jos koe suoritettiin aikaisintaan 1.5.2022), mainittiin julkaisussa.

Instituutti väittää, että Kashipurin MBA-opiskelijoiden saama korkein palkkapaketti on 37 000 rupiaa vuodessa ja keskimäärin 18,2 000 rupiaa vuodessa. Ohjelmassa on 160 paikkaa, ja sukupuolten välinen suhde on 69 prosenttia naisista ja 31 prosenttia miehistä; 24 % kokonaissaannista on tuoreita ja 76 % kokeneita ammattilaisia. Tieteenalakohtainen monimuotoisuus on julkaisun mukaan 55 % suunnittelussa ja tekniikassa, 21 % kaupassa ja johtamisessa sekä 24 % taiteessa ja tieteessä.

Lisäksi ohjelma tarjoaa koko vuoden lukukausimaksuvapauden tarveperusteisten, ansioihin perustuvien ja tarve-cum-ansioiden perusteella 10 %:lle opiskelijoista sekä ensimmäisen että toisen vuoden eristä. Kashipurin viehättävä kampus, joka sijaitsee majesteettisen Himalajan juurella, yhdistettynä sen vahvaan alumniverkostoon, kokeneisiin tiedekuntaan ja alan ammattilaisten vuorovaikutusmahdollisuuksiin ovat pakottavia syitä lähteä tälle datalähtöisen päätöksenteon matkalle, se lisäsi.

Samankaltaiset artikkelit