UPI-transaktiot saattoivat ylittää 10 miljardia elokuussa

upi

Unified Payments Interface (UPI) -tapahtumat ovat todennäköisesti ylittäneet elokuussa kaikkien aikojen ennätyksen, 10 miljardia. Myös transaktioiden arvo on todennäköisesti ylittänyt 15 biljoonaa rupiaa elokuussa, saatavilla olevien tietojen perusteella tehdyt ennusteet osoittavat.

Vaikka National Payments Corporation of India (NPCI) ei ole vielä julkistanut koko kuukauden kumulatiivisia tietoja, alustan tapahtumat kasvoivat 50,2 % vuoden takaisesta (yoy) 9,9 miljardiin, kuten 29. elokuuta, uusimmat tiedot osoittivat.

Arvollisesti transaktiot kasvoivat lähes 37 % vuotta aiemmasta lähes 14,7 biljoonaan rupiaan 29. elokuuta.

Tapahtumat alustalla ovat olleet lähes 341 miljoonaa päivässä. Päivittäin tehtiin liiketoimia 50 525 miljoonan arvosta.

UPI-alustalla tapahtui heinäkuussa lähes 10 miljardia transaktiota, joiden arvo oli 15,3 biljoonaa rupiaa.

”Tiedot osoittavat, että UPI:n vertaiskauppiaiden väliset liiketoimet kasvavat yli 100 % vuositasolla ja niiden osuus on suurempi kuin vertaiskauppiaiden väliset tapahtumat”, Sunil Rongala, strategia-, innovaatio- ja johtajajohtaja. analytics, Worldline India, sanoi ja lisäsi, että UPI-transaktioiden odotetaan nousevan 20 miljardiin kuukaudessa 18-24 kuukauden kuluessa.

Sen lanseerauksesta vuonna 2016 lähtien UPI:n tapahtumat ovat olleet nousutrendissä. Tapahtumat alustalla saivat vauhtia demonetisoinnin ja Covid-19-sulkutilanteen aikana, jolloin digitaaliset maksut nousivat keskipisteeseen.

Viime aikoina UPI:n laajentuminen Intian ulkopuolisille alueille, RuPay-luottokortin lanseeraus UPI:ssä ja offline-tapahtumat UPI Liten kautta ovat myös osaltaan vaikuttaneet tapahtumien kasvuun.

Asiantuntijat uskovat, että UPI-transaktioiden kasvua vauhdittaa jatkuva mittakaavan kasvu, jossa uusia käyttäjiä lisätään sen ekosysteemiin.

”Kasvua (UPI:ssa) vauhdittaa jatkuva mittakaavan kasvu, jossa uusia käyttäjiä lisätään ekosysteemiin fintech-lähtöisen asiakas- ja kauppiashankinnan johdolla sekä UPI-maksujen käyttötapausten laajeneminen”, Rohan sanoo. Lakhaiyar, yhteistyökumppani ja fintech-johtaja, Grant Thornton Bharat.

Lakhaiyar lisäsi, että kahdenväliset rajat ylittävät järjestelyt, jotka koskevat UPI-raiteilla suoritettavia maksuja, UPI-luottoa (luottokortti ja tilinylitys) sekä UPI:n mahdollistaminen ulkomailla asuvalle ulkoiselle tilille, ovat tärkeitä UPI:n seuraavan kasvuvaiheen edistämisessä.

Samankaltaiset artikkelit