Coinbase tekee yhteistyötä kryptovaihto Circlen kanssa

Coinbase is a cryptocurrency exchange

Coinbase- ja Circle-blogeissa 21. elokuuta 2023 tehtyjen ilmoitusten perusteella Coinbase ja Circle ovat määrittäneet sidoksensa uudelleen. Molempien organisaatioiden odotetaan lanseeraaneen yhdessä USD Coinin (USDC 1,00 USD) vakaan kolikon. Uskotaan, että tähän asti rahakkeita on hallittu Center Consortiumin kautta, Cointelegraph totesi.

Lähteet paljastivat, että Center Consortium ”ei enää ole erillisenä kokonaisuutena” ja lisäsi, että hallinto ja toiminta hoidetaan talon sisällä. Cointelegraph lisäsi, että Circlen vastuualueita on parannettu, mukaan lukien älykkäiden sopimusavainten hallussapito ja säädöstenmukaisuus.

”Circle ja Coinbase (…) ovat sopineet, että stabiilien kolikoiden sääntelyn selkeyden kasvaessa Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa ei enää tarvita vaatimusta erillisestä hallintoelimestä, kuten Centrestä”, Jeremy Allaire, Circlen toinen perustaja, toimitusjohtaja. , selitti.

Lisäksi uuden järjestelyn odotetaan parantavan yritysten strategista ja taloudellista yhteistyötä, Cointelegraph totesi.

Samankaltaiset artikkelit