Qiddiyan kruununjalokivi: Prinssi Mohammed bin Salman -stadionista tulee vuoden 2034 jalkapallon MM-kisojen kansainvälinen viihdekeskus – Lifestyle News

Mohammed bin Salman Stadium, Saudi Crown Prince MBS, Mohammed bin Salman, Mohammed bin Salman net worth, who is Mohammed bin Salman, Mohammed bin Salman lifestyle, 2034 FIFA World Cup, lifestyle

Saudi-Arabian kruununprinssi Mohammed bin Salman pyrkii rohkeasti esittelemään hallitsevaa asemaa ja innovaatioita rakentamaan huippuluokan 45 000-paikkaisen stadionin 200 metrin jyrkänteen huipulle vuoden 2034 jalkapallon MM-kisoja varten. Kuuluisan arkkitehtitoimiston Populousin suunnittelemalla huippumodernilla areenalla on sisäänvedettävä katto ja valtava LED-seinä, ja se sijaitsee strategisesti vain 40 minuutin päässä Riadista Qiddiyan kaupungissa.

Tämän visionäärisen hankkeen, virallisesti nimetty Prince Mohammed bin Salman Stadium, tavoitteena on paitsi määritellä uudelleen stadionin suunnittelu, myös mullistaa globaali urheilu- ja viihdekokemus. Abdullah bin Nasser Aldawood, Qiddiya Investment Companyn toimitusjohtaja, ilmaisi tavoitteensa, että Qiddiya Citystä tulisi maailmanlaajuinen viihteen, urheilun ja kulttuurin keskus, jonka ytimessä on ikoninen stadion.

Suunnittelu keskittyy katsojien asettamiseen kokemuksen keskipisteeseen tarjoten huipputeknologian ja innovatiivisen suunnittelun yhdistelmän.

Las Vegasin MSG Spherestä tunnetun Populusin suunnitteleman stadionin massiivinen LED-seinä muistuttaa The Sphereä. Tämä dynaaminen näyttö näyttää suoria tapahtumalähetyksiä, teräväpiirtoelokuvia ja laseresityksiä, mikä muuttaa tapahtumapaikan spektaakkeliksi. Stadionin monikäyttöinen käyttö kattaa urheilulajit, kuten jalkapallon, nyrkkeilyn ja esportin, sekä konserttien ja teatteriesityksiä.

Saudi-Arabian tulevaisuuden vision mukaisesti stadion on osa laajempia suunnitelmia, mukaan lukien maailman ensimmäinen peli- ja e-urheilualue, ja sen odotetaan olevan suurten tapahtumien keskipiste. Ilmastoidussa paikassa toimivat Saudi Pro League -jalkapalloseurat Al-Hilal ja Al-Nassr, ja sitä ehdotetaan Britannian vuoden 2034 jalkapallon maailmanmestaruuskilpailujen kilpailupaikaksi. Stadionin ympäristöystävällisessä suunnittelussa sen alla on jäähdyttävä järvi, mikä vähentää energiankulutusta.

Kun Saudi-Arabia kilpailee vuoden 2034 MM-kilpailusta, Prince Mohammed bin Salman -stadion on edelleen käsitteellinen mestariteos. FIFA:n päätös Saudi-Arabian tarjouksesta, joka on odotettavissa vuoden 2024 lopussa, ratkaisee, toteutuuko tämä kunnianhimoinen infrastruktuuriprojekti.

Raportit osoittavat, että eurooppalaisen jalkapallon avainhenkilöitä pyydetään tukemaan, ja Neomia ja futuristista Trojenan hiihtokeskusta pidetään myös mahdollisina paikkana arvostetun turnauksen isännöimiseksi. Jos Prinssi Mohammed bin Salman -stadion valitaan, se lupaa olla uraauurtava kunnianhimo ja innovaatioiden symboli maailmanlaajuisesti.

Samankaltaiset artikkelit