Chhattisgarhin vaalitulos 2023: BJP nousee eteenpäin, Raman Singh luottaa hallituksen muodostamiseen – Intian uutiset

Raipur is currently being ruled by BJP in latest trends, as per ECI.

Chhattisgarh on äänestämisen alkamisesta lähtien todistanut tiukkaa kilpailua BJP:n ja kongressin välillä. Ensimmäiset kierrokset, kuten ECI:n virallisella verkkosivustolla, osoittivat kongressin johdossa, mutta pian vuorovesi muuttui. BJP on edennyt, ja sillä on tällä hetkellä 55 paikkaa 90-paikkaisessa Chhattisgarh Assemblyssa. Tässä on erittely Chhattisgarhin eri vaalipiireistä tulevista johtavista johtajista:

Yllättävässä tapahtuman käänteessä BJP:n Vijay Baghel oli alun perin ohittanut kongressin johtajan ja vakiintuneen CM Bhupesh Baghelin. Bhupesh on kuitenkin nyt johtoasemassa. Intian vaalitoimikunnan virallisen verkkosivuston mukaan tällä hetkellä neljä äänestyskierrosta on suoritettu.

Raipuria hallitsee tällä hetkellä BJP uusimpien suuntausten mukaan ECI:n mukaan. Raipur City Northilla on BJP:n Purandar Mishra johdossa. Sama suuntaus on nähtävissä Raipur City Westissä ja Raipur City Southissa, joissa BJP:n Rajesh Munnat ja Brijmohan Agrawal ovat johtavia. Raipur Rural näkee BJP:n Motilal Sahun johdossa ja Guru Khushwant Sahebin johtavan Arangista. Myös Dharsiwalla on Anuj Sharma johdossa.

Ambikapuria johtaa tällä hetkellä BJP:n Rajesh Agrawal Intian vaalitoimikunnan virallisella verkkosivustolla esitettyjen viimeisimpien trendien mukaan. Yllättävässä käänteessä kongressin TS Baba on perässä.

Tämäkin on tärkeä paikka, ja sitä johtaa tällä hetkellä BJP:n Raman Singh uusimmissa trendeissä. INC:n Girish Dewangan on perässä.

Chhattisgarh Assemblyn puhemiehen Charan Das Mahant jäi myös Saktin paikalta 897 äänellä BJP:n Khilawan Sahua vastaan.

Valtioministeri Guru Rudra Kumar, vaikutusvaltainen SC-yhteisön johtaja, jäi Nawagarhin istuimelle 660 äänellä BJP:n entistä ministeriä Dayaldas Baghelia vastaan.

Kawardhan istuimella ministeri Mohammad Akbar jäi 1534 äänellä BJP:n Vijay Sharmaa vastaan.

Ministeri Jai Singh Agrawal jäi 837 äänellä BJP:n Lakhanlal Dewangania vastaan.

90-jäsenisen Chhattisgarhin edustajakokouksen ääntenlaskenta alkoi sunnuntaina kello 8.00, ja ääntenlaskentakeskuksissa oli käytössä tiukat turvatoimet osavaltion 33 piirissä, mukaan lukien ne, joihin vasemmisto ääriliikkeet (LWE) vaikuttavat, kyselyvirkailijan mukaan.

(Tämä kopio päivitetään uusimpien trendien mukaan.)

Samankaltaiset artikkelit