Kross arkistoi 500 miljoonan rupian IPO-paperit Sebille – IPO News

Sebi,

Kross Ltd, joka on erikoistunut valmistamaan taontakomponentteja parhaille OEM-valmistajille, on jättänyt alustavat asiakirjat pääomamarkkinoiden sääntelyviranomaiselle Sebille kerätäkseen 500 miljoonaa rupiaa listautumisannissa (IPO). torstaina jätetyn Red Herring Prospektus -luonnoksen (DRHP) mukaan.

OFS-osuus koostuu osakeosuuksista, joiden arvo on enintään 168 miljoonaa rupiaa Sudhir Rai ja 82 miljoonaa rupiaa Anita Rai. Yritys voi sijoittaa arvopapereitaan ennen listautumista 50 miljoonan rupiaan asti. Jos tällainen sijoittaminen toteutetaan, uusien emissioiden koko pienenee. Kross ehdottaa, että tuoreen annin nettotuotto käytetään koneiden ja laitteiden hankintaan, velan maksamiseen sekä yhtiön käyttöpääomatarpeen rahoittamiseen.

Lisäksi osa käytetään yleisiin yritystarkoituksiin. Vuonna 1991 perustettu Kross on monipuolinen toimija, joka keskittyy perävaunun akseli- ja jousituskokoonpanojen valmistukseen ja toimittamiseen sekä laajaan valikoimaan taottuja ja tarkkuuskoneistettuja korkean suorituskyvyn turvallisuuden kannalta kriittisiä osia keskiraskaisiin ja raskaisiin tarkoituksiin. hyötyajoneuvojen ja maatalouskoneiden segmentit. Yritys laskee Ashok Leylandin ja Tata International DLT Pvt Ltd:n tärkeimpiin asiakastoimituksiinsa.

Vuodesta 23. tilikaudesta lähtien yrityksen tuotot toiminnasta olivat Rs 489 crore ja voitto verojen jälkeen (PAT) Rs 31 crore. Equirus Capital on kirjaa johtava johtaja ongelmaan. Osakkeet ehdotetaan listattavaksi BSE:lle ja NSE:lle.

Samankaltaiset artikkelit