Jio Financial katselee massamarkkinoita halvoilla henkilökohtaisilla lainoilla – Pankki- ja rahoitusuutiset

Jio Financial, Jio Financial loans, Jio Financial news, Jio Financial latest news,

Jio Financial Services (JFS) pyrkii hallitsemaan henkilökohtaisten lainojen massamarkkinoita ja on alkanut tarjota vakuudettomia lainoja alkaen niinkin alhaisista kuin 30 000 rupiasta. Henkilökohtaisten lainojen lanseerauksen lisäksi NBFC:n nettisivuilta kävi ilmi, että yritys on alkanut tarjota myös kestäviä kulutusluottoja, mikä merkitsee sen etenemistä laina-alalle. Ottaen huomioon digitaalisen maksamisen lisääntyminen maassa, Jio Financial tarjoaa henkilökohtaisia ​​ja kulutusluottoja verkkokanavien kautta.

Henkilökohtaisten ja kulutusluottojen lanseeraus on tullut aikaan, jolloin Intian keskuspankki (RBI) nosti henkilökohtaisten lainojen riskipainoja hillitäkseen vakuudettomien lainojen hillittömän kasvun. Pankkisektorin sääntelijä korotti 16. marraskuuta riskipainoja pankkien altistumiselle kulutusluottoihin, luottokorttisaamisiin ja NBFC-saamisiin. Henkilökohtaisissa lainoissa keskuspankki on ilmaissut huolensa alle 50 000 Rs:n lainoista, joissa NBFC:llä on korkea riski verrattuna pankkeihin.

JFS-sivuston mukaan asiakkaat voivat hakea henkilökohtaista pikalainaa verkossa käymällä MyJio-sovelluksessa ja noudattamalla lainaosiossa mainittuja ohjeita. JFS:lle lähetetyt kyselyt henkilö- ja kestolainojen käynnistämisestä jäivät vastaamatta. JFS on pitänyt dokumentaation mahdollisimman alhaisena, eikä asiakkaiden tarvitse toimittaa fyysisiä asiakirjoja. ”Henkilökohtaista lainahakemusta varten sinun tarvitsee antaa vain PAN-numerosi, Aadhaar-numerosi ja Aadhaar-linkitetty matkapuhelinnumerosi. Fyysisiä asiakirjoja ei vaadita”, yhtiö sanoi verkkosivuillaan.

Henkilökohtaista lainaa ovat 23–58-vuotiaat palkalliset tai itsenäiset ammatinharjoittajat. Kiinnittääkseen asiakkaiden huomion kestokulutussegmentissä yhtiö tarjoaa näitä lainoja nollakustannuksilla EMI:llä ja ilman käsimaksua. Asiakkaiden on kuitenkin maksettava käsittelymaksuja, kun he käyttävät kestolainoja.

”Jo Financen kestokulutuslainan saamiseksi sinun tarvitsee vain käydä kauppiaan verkkosivuilla ja valita ostettava tuote, kuten matkapuhelin, AC, kamera, tabletti jne.”, yhtiö sanoi. ”Valitse maksuprosessin aikana Jio Finance ensisijaiseksi vaihtoehdoksi ostoksen viimeistelemiseksi”, se lisäsi.

Kestokulutuslainoja ei kuitenkaan edelleenkään ole saatavilla Reliance Retail -myymälöistä. ”Rahoitusta Jio Financial Servicesin kestokulutuslainojen kautta ei edelleenkään ole saatavilla myymälässämme. Sen odotetaan esitellään myöhemmin”, Reliance Retail -myymälän johtaja Mumbaissa kertoi FE:lle. Yhtiö on myös käynnistänyt lainoja pienyrityksille. Jio Finance Merchant Trade -luottojärjestelyn puitteissa yritys tarjoaa luottorajaa JioMart Partner – B2B Wholesale -kauppiaille. Se tarjoaa vakuudetonta luottoa varaston ostojen rahoittamiseen.

Samankaltaiset artikkelit