Tärkeimmät trendit, jotka muokkaavat yhteistyötilaa Intiassa vuonna 2024

Key trends that will shape the co-working space in India in 2024

Yhteistyötilalla Intiassa on suuri kysyntä, eikä se osoita merkkejä hidastumisesta. Vuonna 2024 ala voi odottaa näkevän entistä enemmän yhteistyötiloja, ei vain suurissa kaupungeissa, kuten Delhissä ja Mumbaissa, vaan myös pienemmissä kaupungeissa eri puolilla maata.

Tämä segmentti leviää ympäri Intiaa ja muuttaa ihmisten työ- ja vuorovaikutustapoja. Vuonna 2024 co-working-tila on valmis entistä suuremmalle kasvulle, ja uusia tiloja, innovatiivisia mukavuuksia ja kukoistavaa ammattilaisten yhteisöä on runsaasti.

Alan asiantuntijoiden mukaan on olemassa useita tekijöitä, jotka ohjaavat yhteistyötilojen kasvua Intiassa. Yksi suurimmista tekijöistä on freelance- ja startup-talouden nousu. Yhä useammat ihmiset työskentelevät itsenäisesti, ja he tarvitsevat työpaikan, joka on sekä edullinen että joustava. Yhteistyötilat tarjoavat täydellisen ratkaisun, jossa on erilaisia ​​työtilavaihtoehtoja ja mukavuuksia, jotka sopivat jokaiseen tarpeeseen.

Toinen yhteistyötilojen kasvua edistävä tekijä on työn muuttuva luonne. Perinteiset toimistotilat eivät ole enää yhtä houkuttelevia työntekijöille, jotka etsivät joustavampia ja yhteistyökykyisempiä työympäristöjä. Yhteistyötilat tarjoavat nämä ympäristöt avoimilla pohjaratkaisuilla, yhteisillä mukavuuksilla ja yhteisön rakentamiseen keskittyen.

Yhteistyötilojen kasvu ei rajoitu vain suuriin kaupunkeihin, kuten Delhiin ja Mumbaihin. Vuonna 2024 voimme odottaa näkevämme entistä enemmän yhteistyötiloja pienempiin kaupunkeihin eri puolilla maata.

LC Mittal, johtaja, Motia Group, maalaa kuvan co-working-avaruussektorin voimakkaasta kasvusta vuonna 2024. ”Intian co-working-avaruusteollisuus on valmis räjähdysmäiseen kasvuun vuonna 2024. Voimme odottaa saavamme enemmän. eri puolilla maata avautuvia työtiloja, jotka palvelevat monenlaisia ​​yrityksiä ja yksilöitä”, hän sanoo.

Mittalin optimismi johtuu joustavien työtilojen kasvavasta kysynnästä, erityisesti freelancerien, startup-yritysten ja etätyöntekijöiden keskuudessa. Yhteistyötilat tarjoavat näille henkilöille ammattimaisen ja kustannustehokkaan vaihtoehdon perinteisille toimistoasetuksille, mikä edistää yhteisöllisyyden ja yhteistyön tunnetta.

Yhteistyötilat keskittyvät yhä enemmän yhteisön rakentamiseen, ja erilaisia ​​tapahtumia ja aktiviteetteja on suunniteltu tuomaan jäsenet yhteen. Tämä on vastaus työtovereiden välisen yhteenkuuluvuuden ja yhteyden tunteen kasvavaan kysyntään.

Qdesqin perustaja ja toimitusjohtaja Paaras S Arora korostaa co-working-tilojen todennäköisiä trendejä vuonna 2024: ”Näille joustaville toimistoformaateille tulee olemaan kysyntää – sekä co-working- että yksityisesti johdetuille toimistoille. Lisäksi halu co-working-toimistotiloihin kasvaa eri puolilla Intiaa, ja ei-metroille tulee jännittävää kysyntää. Näin ollen merkkioperaattorit harkitsevat muita kuin metroja kasvu- ja laajentumisstrategiassaan.

Kasvutarinan ja kysynnän ansiosta monet kansainväliset toimijat ovat alkaneet arvioida myös Intian liikekiinteistöalaa.

”Toinen jännittävä muoto, joka nähdään, on, että perinteisen leasingin osuus pienenee ja korvautuu johdetulla toimistolla. Yli 10 000 neliömetrin ja alle 10 000 neliömetrin vuokraaminen menisi yhteistyöhön, Paaras huomauttaa.

Paaras sanoo: ”Yhteistyöoperaattorit perustaisivat lisää hybriditiloja yhdistämällä yksityisesti hoidetun toimistotarjonnan ankkurivuokralaiselle ja loput pienempiä spekulatiivisia kauppoja varten. Tämä olisi yleisesti ottaen terve muoto.

Yhteistyötilat integroivat teknologiaa omiin toimintoihinsa useilla tavoilla, sovellusten käytöstä varausten ja maksujen hallintaan virtuaalitodellisuuskokemusten tarjoamiseen. Tämän tarkoituksena on luoda saumattomampi ja tehokkaampi kokemus jäsenille.

Yhteistyötiloista on tulossa ympäristötietoisempia, ja niissä keskitytään kestävän kehityksen käytäntöihin, kuten uusiutuvan energian käyttöön ja jätteen vähentämiseen. Tämä on vastaus yritysten kasvavaan kysyntään olla kestävämpiä.

Yhteistyötilat ovat siis työn tulevaisuus, ja Intia näyttää tietä.

Samankaltaiset artikkelit