Katsottavat osakkeet: Ambuja Cements, Paytm, Vodafone Idea, Infosys, Vedanta – Market News

Stock to watch today

GIFT Nifty ilmoitti, että Intian osakeindeksit BSE Sensex ja NSE Nifty 50 voivat avautua heikosti. Tässä on katsaus kaupankäynnin tärkeimpiin osakkeisiin.

Osakkeet painopisteessä: GIFT Nifty laski, kun indeksi laski 41,50 pistettä eli 0,19 % 22 112,00:ssa, mikä osoitti kotimaisten indeksien NSE Nifty 50 ja BSE Sensex hiljentymistä torstaina. Aiemmin tiistaina NSE Nifty 50 menetti 124,60 pistettä eli 0,56 % ja oli 22 147,90, kun taas BSE Sensex putosi 456,10 pistettä eli 0,62 % ja päätyi 72 943,68:aan.

Keskiviikkona Ambuja Cements ilmoitti, että sen promoottorit, Adani-perhe, ovat täysin allekirjoittaneet yhtiön warrantti-ohjelman lisäämällä 8 339 miljoonaa rupiaa ja siten yhteensä 20 000 miljoonaa rupiaa. Adanin perhe on näin lisännyt omistusosuuttaan Ambuja Cementsissä edelleen 3,6 prosentilla 70,3 prosenttiin.

Paytm-omistaja One97 Communications (OCL) sai tiistaina Intian National Payment Corporationilta (NPCI) hyväksynnän aloittaa käyttäjien siirtyminen nykyisestä Paytm Payments Bankin UPI-kahvasta uusiin Payment System Provider (PSP) -pankkikahvoihin.

Vodafone Idea saattaa tarvita lisätukea hallitukselta, kun nykyinen oikaistujen bruttotulojen (AGR) ja taajuusmaksujen moratorio päättyy syyskuussa 2025, toimitusjohtaja Akshaya Moondra kertoi FE:lle keskiviikkona.

Hallituksella ei myöskään ole suunnitelmia rahallistaa osuuttaan Vodafone Ideassa, sijoitus- ja varainhoidon osaston sihteeri Tuhin Kanta Pandey kertoi Felle ennen teleoperaattorin mega-seurantaa julkista tarjousta (FPO).

Infosysin odotetaan raportoivan jälleen heikot neljännesvuosittaiset luvut tammi-maaliskuun neljänneksellä, koska harkinnanvaraiset menot ovat edelleen hitaita Yhdysvalloissa. Analyytikot odottavat kuitenkin yhtiön liikevoittomarginaalin kasvavan Project Maximuksen kustannusoptimoinnin avulla. Yhtiö julkistaa tuloksensa torstaina.

Nykyinen verovuosi olisi muutoksen vuosi Vedanta Resourcesin (VRL) tytäryhtiölle, Vedantalle, sillä se asettaa kurinalaisen kasvun tärkeysjärjestykseen ja tutkii mahdollisuuksia. Vaikka VRL pyrkii vähentämään velkaantuneisuutta 3 miljardilla dollarilla seuraavien kolmen vuoden aikana, ryhmä odottaa saavuttavansa 7,5 miljardin dollarin vuotuisen konsernin käyttökatteen kahdessa vuodessa, puheenjohtaja Anil Agarwal sanoi osakkeenomistajille antamassaan tiedonannossa.

Keskiviikkona Zee Entertainment Enterprisesin hallitus suositteli yhtiön toimitusjohtajan ja toimitusjohtajan Punit Goenkan ehdottamaa kevyttä organisaatiorakennetta. Goenka keskittyi neljään keskeiseen liiketoiminta-alaan: lähetykset, digitaaliset, elokuvat ja musiikki. Hän tulee hoitamaan suoraan kotimaan lähetystoimintaa.

Keskiviikkona Intian Power Grid Corporationin hallitus hyväksyi ehdotuksen nostaa 12 000 miljoonaa rupiaa laskemalla liikkeeseen joukkovelkakirjalainoja yhdessä tai useammassa erässä vuosina 2024-2025.

Keskiviikkona Tata Communications raportoi neljännen vuosineljänneksen verotuksellisesta tuloksestaan ​​321,18 miljardia rupiaa, mikä on 1,5 % vähemmän kuin vuotta aiemmin, kun se oli 326,03 miljardia viime vuoden vastaavana aikana. Liiketoiminnan tuotto oli 5 691,70 miljoonaa rupiaa, mikä on 24,6 % enemmän kuin 4 568,66 miljardia 23. tilikauden viimeisellä neljänneksellä. Yrityksen käyttökate oli 1 056,3 miljardia rupiaa, mikä on 2,1 % enemmän kuin viime vuonna 1 034,3 miljardia rupiaa.

Brigade Enterprises julkaisi ennakkomyynnistä 6 013 miljardia Rs 24:n tilikauden aikana ja 2 243 miljardia rupioita tilikauden viimeisellä neljänneksellä, mikä on kaikkien aikojen korkein sekä vuosineljänneksen että tilikauden aikana. Kiinteistöjen myyntivolyymeilla mitattuna yhtiö kirjasi 7,55 miljoonaa neliöjalkaa ja keskimääräinen realisaatio kasvoi 23 prosenttia 24 tilikauden aikana edelliseen vuoteen verrattuna. Neljännellä vuosineljänneksellä kiinteistöjen myyntivolyymi oli 2,72 miljoonaa neliöjalkaa.

Aditya Birla Capital tavoittelee 30 miljoonaa uutta asiakasta uudella ABCD-mobiilisovelluksellaan seuraavan kolmen vuoden aikana, toimitusjohtaja Vishakha Mulye sanoi. ”Meillä on tällä hetkellä noin 35 miljoonaa asiakasta eri kanavissa, ja olemme asettanut tavoitteeksi lisätä noin 30 miljoonaa uutta asiakasta seuraavan kolmen vuoden aikana. ABCD-sovelluksen avulla voimme hankkia asiakkaita laajassa mittakaavassa teknologian voimalla”, Mulye sanoi tiistaina. Ei-pankkirahoitusyhtiö (NBFC) on investoinut 100 miljoonaa rupiaa sovelluksen rakentamiseen, hän lisäsi.

Tiistaina CRISIL julkaisi neljännen vuosineljänneksen tuloksensa tilikaudelta 2023-2024 voitolla 137,72 miljardia rupiaa, mikä on 5,5 % vähemmän kuin 145,75 miljardia rupiaa viime vuoden vastaavana aikana. Sen toiminnasta saatu liikevaihto oli 737,68 miljoonaa rupiaa, mikä on 3,2 prosenttia enemmän kuin 714,89 miljoonaa rupiaa 23. tilikauden viimeisellä neljänneksellä.

Samankaltaiset artikkelit