Markkinatilausten jälkeen: Tämä online-obligaatioalusta, jonka avulla voit tehdä tilauksia 24/7 | Tunne sen tärkeimmät ominaisuudet

After Market Orders: This online bond platform to allow you place order 24/7

Online joukkovelkakirjaalusta Jiraaf on julkaissut After Market Orders (AMO) -ominaisuuden alustallaan, jonka avulla sen käyttäjät voivat tehdä tilauksia markkinoiden ulkopuolella. Jiraaf on SEBI-rekisteröity digitaalinen online-obligaatioalusta listatuille korkosijoitusmahdollisuuksille ja tarjoaa asiakkaille helpon pääsyn nykyajan sijoituksiin.

Mikä on After Market Order?

Kun sijoittaja tekee joukkovelkakirjatilauksen tavanomaisten markkina-aikojen ulkopuolella, sitä kutsutaan jälkimarkkinatilaukseksi. AMO-tila on hyödyllinen työssäkäyville ammattilaisille, jotka ovat kiireisiä markkina-aikoina ja joilla ei ole aikaa tehdä omaa sijoitustoimintaansa liittyvää tutkimusta. AMO:lla heillä on joustavuus tutkia velkamarkkinoita ja osallistua niihin markkinoiden ulkopuolella.

Jiraafin AMO-ominaisuus, joka on suunniteltu mullistamaan sijoittajien tapa toimia velkamarkkinoilla, antaa sijoittajalle mahdollisuuden tehdä tilauksen tavanomaisten markkinoiden työpäivien ja -aikojen ulkopuolella.

Mitkä ovat normaalit markkinoiden aukioloajat?

Markkinat ovat yleensä avoinna maanantaista perjantaihin klo 9.15–15.30, lukuun ottamatta kansallisia vapaapäiviä. AMO-ominaisuuden avulla sijoittajat voivat nyt tehdä tilauksen Jiraafin alustalle milloin tahansa, koska he haluavat lähes 24 tuntia x 7 päivää x 365 päivää vuodessa.

AMO-ominaisuus antaa sijoittajille joustavuutta ja mukavuutta

”AMO-ominaisuus antaa sijoittajille ennennäkemättömän joustavuuden ja mukavuuden sijoitusmatkallaan. Tämän AMO-ominaisuuden kolme tärkeintä etua ovat, että se tarjoaa helpon sijoittamisen, koska sijoittajat voivat tehdä tilauksia ei-markkina-aikoina. He saavat riittävän määrän tutkimusaikaa käydäkseen läpi kaikki tarvittavat asiakirjat markkinoiden ulkopuolella ja käynnistääkseen samalla sijoitusviestin. AMO toimii ennakkovarausvaihtoehtona, jonka avulla sijoittajat eivät koskaan menetä suuria sijoitusmahdollisuuksia”, Vineet Agrawal, yksi perustajista Jiraaf, AI Growth.

AMO-tilauksen tekeminen on yksinkertaista ja saumatonta, ja se heijastaa normaalin tilauksen tekoprosessia. Näiden tilausten maksut kuitenkin aloitetaan ja käsitellään normaaleina markkina-aikoina.

AMO-tilauksen yhteydessä sijoittajat saavat sähköpostivahvistuksen Jiraafilta. Kun normaalit markkinaajat alkavat, sijoittajat saavat maksulinkin kaupan loppuunsaattamiseksi. Onnistuneen tapahtuman jälkeen ostetut osuudet näkyvät sijoittajan demat-tilillä 2 arkipäivän kuluessa, mikä varmistaa oikea-aikaisen maksun. Sijoittajat saavat kattavat sähköpostivahvistukset Jiraafilta ja NSE:ltä tilauksen tekemisen jälkeen, ja niissä on tietoja, kuten ostettujen osuuksien ja toteutettujen hintojen tiedot.

“Jiraafin AMO-ominaisuus on merkittävä harppaus velkamarkkinoille pääsyn demokratisoinnissa. Sijoittajilla on nyt mahdollisuus tehdä tilauksia 24/7, joten heillä on nyt ennennäkemätöntä joustavuutta ja mukavuutta sijoitusmatkallaan. Olemme Jiraafilla sitoutuneet tarjoamaan käyttäjillemme innovatiivisia ratkaisuja, jotka priorisoivat heidän tarpeitaan ja parantavat heidän sijoituskokemustaan”, sanoi Vineet Agrawal, yksi perustajista Jiraaf, AI Growth.

Samankaltaiset artikkelit