Ylellinen kiinteistö Intiassa nopealla kaistalla – tässä miksi

Luxury real estate in India in the fast lane – Here's why

Asunnonostajien luksusasuntojen halun pysäyttämätön kasvu osoittaa vahvasti, että eri kategorioiden luksuskiinteistöjen kysyntä on jatkanut kasvuaan ilman merkkejä taantumisesta. Toisin kuin kohtuuhintaisissa asunnoissa, luksusasunnoissa ei ole ollut kuivaa jaksoa, ja niillä on ollut ilmiömäinen kulutuskysyntä pandemian edeltävinä ja jälkeisinä aikoina.

Äskettäin Anarockin tutkimuksessa kerrottiin, että yli 1,5 miljoonan rupian hinnoiteltuja luksuskiinteistöjä käydään läpi sitä, mitä jotkut asiantuntijat saattavat kutsua ”kultaiseksi juoksuksi” suurkaupunkikaupungeissa. Raportin mukaan tammi-syyskuussa 2023 myytiin noin 84 400 luksusyksikköä (hinta yli 1,5 miljardia rupiaa) tärkeimmissä kiinteistökeskuksissa, kuten Delhi-NCR, MMR, Bengaluru, Pune, Hyderabad, Chennai ja Kolkata, mikä ylittää ennätyksen, noin 30039. vastaavalla ajanjaksolla vuonna 2022 myytyjä yksiköitä.

Arjen myynnin kasvun lisäksi luksusasuntojen monimuotoisuuden lisääntyminen on viime aikoina huomioimisen arvoinen ilmiö. Uber-ylellisistä kattohuoneistoista, huviloista, erillisistä kerroksista tai huoneistoista on tullut ylellisyyttä erittäin rikkaille ja bisnesluokille, etenkin kun niiden kysyntä on ilmeisesti kasvanut metrokaupungeissa. Korostaen merkittäviä kannattavia arvoja ja samalla jännitystä saada valtava kuluttajien vetovoima ilman budjettirajoituksia, huippukehittäjät ja kiinteistömagneetit ovat joko kehittyneet luksuskehittäjiksi tai laajentavat jalanjälkeään siinä uivasti.

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista luksusasunnoissa, jotka näyttävät melkein vastustamattomilta keinoilta sijoittaa varallisuutta rikkaille, on se, että siitä on tullut keidas polkuja rikkoville ja loistaville virkistysympäristöille. Vaikka yhteisökeskukset, kuntosalit ja urheiluseurat ovat menettäneet järkytysarvon, koska ne ovat yleinen näky lähes jokaisessa asuntoyhteiskunnassa nykyään, luksuskodit tarjoavat usein laajemman valikoiman fyysistä infrastruktuuria, joka estää syvän kosmopoliittisen ympäristön, kuten avoimen terassin, lääketieteellisen Huone, Business Lounge, jossa on pöytäasemia, lasten laboratorio, kuukansi, rukoushuone, kelluva Cabana, infinity-allas ja snorklausallas, ulkogrillit ulkoilmaruokailulla, miniteatteri, tuck-kauppa, lasten kuntosali, joogahuone, lastenhuone Mania, Spa & Salon, Virtual Golf Simulator, Gaming Zone ja Sun-Räystyssalonki.

Samaan aikaan suurin osa asunnon ostajista on ilmaissut halunsa investoida vihreisiin yhteisöihin, mikä on seurausta pandemian jälkeisestä heräämisestä, jossa ihmiset kiinnittävät yhä enemmän huomiota terveyteensä. Ihmiset valitsevat koteja, jotka ovat maukkaita ja terveellisiä heidän terveydelleen, perheelleen ja lapsilleen, minkä seurauksena heidät luonnollisesti ohjataan investoimaan luksusasuntoihin. Toisaalta suurin osa luksuskiinteistönvälittäjistä siirtyy vihreään ja omaksuu ympäristöystävällisiä rakentamisen työkalupakkeja kestävän kehityksen ohjekirjasta. Nykyään luksusprojektit valvovat laajaa viheralueiden, kuten yrttipuutarhojen, perhospuutarhojen, lintualueiden, meditaatioalueiden, lenkkeilypolkujen, keramiikkalattojen ja tuoksupuutarhojen sisällyttämistä viherystävällisten asuinympäristöjen edistämiseksi.

Vikas Garg, Ganga Realtyn yhteinen toimitusjohtaja, sanoo: ”Gurugram on NCR:n kuumimmat luksuskiinteistömarkkinat. Vanhojen teiden kaunistaminen ja uusien, erityisesti Dwarka Expresswayn lähellä olevien käytävien nopea infrastruktuurin nopeus ovat saaneet luksuskiinteistömarkkinat kukoistamaan ja houkuttelemaan uusia asunnon ostajia. Koska Sector 84 on lähellä Dwarka Expressway- ja Global City -projektia, siitä on tullut yksi jättimäisistä asuinsijoituskohteista. Lisäksi nykyajan luksusprojekteissa on idyllistä viehätystä, klassista vetovoimaa ja viehätysvoimaa kauniilla ulkoisilla/sisäisillä mukavuuksilla ja sisäänrakennetuilla ominaisuuksilla, jotka iskevät sointumaan kuhisevien uusien asunnonostajien kanssa, jotka haluavat koteja kattavilla mukavuuksilla.

Saransh Trehan, toimitusjohtaja, Trehan Group, työstää erillisiä kerroksia, jotka todistavat laajamittaista kehitystä Gurugramissa, sanoo: ”Riippumattomat lattiat ovat saavuttaneet optimaalisen ostotason Gurugramissa, mikä tukee dramaattista muutosta niukasti asumiseen, joka tarjoaa yksityisyyttä, parannettua turvallisuutta ja rauhallisuutta. Golf Course Extension Road ja Southern Peripheral Road, muun muassa, ovat tulleet itsenäisten kerrosvaihtoehtojen paratiisiksi, joissa on usein lukemattomia ylellisiä mukavuuksia, hämmästyttäviä sisätiloja ja mukavuuksia. Itsenäiset lattiat ovat usein milleniaalien ja Z-sukupolvien parhaita valintoja, jotka pitävät tilavista asunnoista, joissa on skaalautuvat tilat, taattu yksityisyys ja vapaaehtoinen eristäytyminen, jossa on mahdollisuus seurustella omaan aikaansa ja tahtonsa mukaan.

Luksuskiinteistöillä on silmiinpistävä tarina alkuperästään ja alkuperästään Intiassa. Globalisaatio on johtanut loputtomaan akkulturaatiojaksoon, kun länsimaiset konseptit, kuten kattohuoneistot, pienitiheyksiset asunnot, huvilat jne. ovat muuttuneet temaattisesti intialaisiksi ja sopivat kodin ostajille, jotka kulttuurin ja matkailun seurauksena haluavat myös intialaisia ​​luksuskodintekijöitä. sopeutua, tutkia ja keksiä itsensä uudelleen useammalla kuin yhdellä tavalla. Aiemmin termi luksus on saatettu rajoittaa vain bungaloweihin, mutta nykyaikana luksuskiinteistöomaisuus on monipuolistunut erilaisten luksusasunnon ostajien tarpeiden ja makujen mukaan.

Samankaltaiset artikkelit