Sindhu Trade Links kehittää sekakäyttöistä kylää Chhattisgarhiin, aikoo investoida 200 kr

Sindhu Trade Links to develop mixed use township in Chhattisgarh, plans to invest Rs 200 cr

Sindhu Trade Links Ltd kehittää sekakäyttöistä kylää Bilaspurissa, Chhattisgarhissa. Bilaspur, joka tunnetaan myös nimellä ”Festivaalien kaupunki”, on yksi 100 intialaisesta kaupungista, jotka kehitetään älykkääksi kaupungiksi Smart Cities Missionin puitteissa.

Ehdotettu paikkakunta jakautuu noin. 53 eekkeriä, josta yritys omistaa jo noin 47 eekkeriä maata ja on sitoutunut muiden kumppaneiden kanssa vielä n. 16 eekkeriin. Hanke koostuu asuinrakennuksista, ryhmäasuntoista, kauppakeskuksesta ja myös kaikesta tarvittavasta sosiaalisesta infrastruktuurista maailmanluokan kehittämiseen tällä alueella. Kohteen kokonaiskehityspotentiaali on n. 1,5 miljoonaa neliöjalkaa, jossa on mahdollista parantaa rakennettujen huviloiden ja asuntojen myyntiä myöhemmissä vaiheissa tonttien myynnin sijaan.

Tämän kehityksen kokonaistulopotentiaali on n. 550 miljoonaa rupiaa, perustuen lähialueen kiinteistöihin. STLL aikoo investoida tähän hankkeeseen lähes 200 miljoonaa ruplaa, ja varat kerätään sisäisillä jaksotuksilla ja rakennusrahoituksella.

Yhtiö on valmis aloittamaan tämän projektin kuluvalla tilikaudella 2023-24. Hankkeen odotetaan käynnistyvän tämän tilikauden neljännellä neljänneksellä ja STLL voi kirjata tuloja seuraavan tilikauden perusteella.

Yhtiön mukaan kehityssuunnitelmat ovat viimeistelyvaiheessa ja ne toimitetaan hyväksyttäviksi lähiaikoina. Colonizer License on saatu ja paikan rajaus on valmis. STLL on myös hankkimassa tarvittavia hyväksyntöjä ja NOC:ita eri ministeriöiltä. STLL hakee hyväksyntää Chhattisgarh Real Estate Regulatory Authoritylta (CGRERA) sopivana ajankohtana. Jopa Chhattisgarhin hallitus on päättänyt helpottaa kehittyvien siirtomaiden normeja. Osavaltion hallitus on myös käynnistänyt ”Single Window System CG Aawasin” helpottaakseen aloitetta, joka mahdollistaa koko hyväksymisprosessin päätökseen 100 päivässä.

Tämän lisäksi yhtiö aikoo tutkia lähitulevaisuudessa myös muita kiinteistökehityskohteita yhtiön omistamilla eri maa-alueilla eri puolilla maata ja odottaa, että tämä yhtiön divisioona tulee olemaan merkittävä tekijä liikevaihdossa ja yhtiön voittoa tulevina vuosina.

Samankaltaiset artikkelit