Intiassa lanseeratut Dyson Zone -kuulokkeet, joissa on ilmanpuhdistusominaisuus, hinta alkaa 59 900 rupiasta: Tiedot

Dyson Zone, Dyson Zone launched, Dyson Zone Price, Dyson Zone launch, Dyson Zone Absolute+, Dyson Zone Price in India, Dyson Zone buy, Dyson Zone where to buy

Dyson laajentaa tuotevalikoimaansa tuomalla markkinoille Dyson Zonen Intiassa. Paremmin tunnettu pölynimurien ja ilmanpuhdistimien tuotannosta, yritys on tullut Intian kuulokkeiden markkinoille lisätoiminnolla, joka tekee siitä korvan yli asennettavat kuulokkeet ilmanpuhdistimilla. Äskettäin lanseerattujen kuulokkeiden mukana tulee irrotettava visiiri, jota käytetään ilmanpuhdistukseen.

Dyson Zonen hinnoittelu saattaa muistuttaa sinua Applen AirPods Maxista. Se ottaa kuitenkin AirPods Maxin ilmanpuhdistusominaisuuden ansiosta.

Dyson Zone, Dyson Zone Absolute+: Hinta, saatavuus

Dyson Zone on Intiassa 59 900 rupiaa. Sitä on kaksi mallia, ja ylempi Dyson Zone Absolute+ -versio maksaa 64 900 rupiaa. Sekä Dyson Zone että Dyson Zone Absolute+ sisältävät sähköstaattiset hiilisuodattimet, Visor Cleaning -harjan, USB-C-latauskaapelin ja visiiriholkin. Dyson Zone Absolute+ sisältää vielä yhden edun: siinä on kaksi hiilisuodatinta. Se on pian ostettavissa Dysonin viralliselta verkkosivustolta ja Dyson-myymälöistä.

Dyson Zone ja Dyson Zone Absolute+ saavat yli 11 mikrofonia

Molemmissa Dyson Zone -kuulokkeissa on runsaasti ominaisuuksia. Sekä vakio- että premium-versioissa on 11 mikrofonia, joista 8 tukee mukautuvaa melunvaimennusta. Saatavilla on myös kosketus- ja ääniohjausominaisuuksia, kuten handsfree-puhelut, ääniavustajan tuki ja paljon muuta.

Kuulokkeet lupaavat jopa 50 tunnin akunkeston, kun ANC on päällä; ja jopa 4 tunnin puhdistus. Dyson Zone -laatikko sisältää kaksi sähköstaattista hiilisuodatinta, Explorer-kotelon, Quarter turn -kovakotelon, USB-C-kaapelin, visiirin puhdistusharjan ja visiiriholkin. Samaan aikaan sen ylempi variantti Dyson Zone Absolute+ sisältää Soft Puchin Quarter turn -kovakotelon sijaan ja kaksi ylimääräistä sähköstaattista hiilisuodatinta. Muut tuotteet molemmissa tuotteissa pysyvät samoina.

Samankaltaiset artikkelit