CRCS Sahara Refund Portal -uutiset: Milloin tallettajat saavat yli 10 000 rupiaa? Amit Shahin viimeisin lausunto

Amit Shah

CRCS Sahara Refund Portal News: Unionin yhteistyöministeri ja sisäministeri Amit Shah on jälleen vakuuttanut Sahara Groupin osuuskauppojen tallettajille, että heidän koko summansa palautetaan lähiaikoina.

Hallitus käynnisti viime kuussa CRCS Sahara Refund -portaalin, jotta tallettajat voivat lunastaa Sahara-ryhmän neljään osuuskuntaan juuttuneet rahansa. Portaali otettiin käyttöön sen jälkeen, kun korkein oikeus hyväksyi 5 000 miljoonan rupian siirtämisen ”SEBI-Sahara Refund Account -tililtä” osuuskuntien keskusrekisteriin (CRCS).

Sahara Groupin osuuskuntien sijoittajat ovat alkaneet vastaanottaa ensimmäistä 10 000 rupiaa, kuten Shah ilmoitti heinäkuussa.

Perjantaina (4. elokuuta) Shah siirsi korvaussumman Sahara-ryhmän osuuskuntien tallettajille Sahara Refund Portalin kautta Delhissä.

Sisäministeri sanoi, että ensimmäinen erä, 10 000 rupiaa, on siirretty 112 edunsaajalle. Tähän mennessä peräti 18 000 ihmistä on rekisteröitynyt CRCS Sahara Refund -portaaliin. Näistä 14 miljoonan tallettajan hakemukset on jo hyväksytty.

Shah avasi palautusportaalin heinäkuussa. Sijoittajat, joiden rahat ovat juuttuneet Sahara-ryhmän neljään osuuskuntaan, voivat hakea palautusta tämän portaalin kautta. Tallettajien on lähetettävä kaikki saamisensa kerralla portaaliin, mutta aluksi siirretään vain 10 000 ruplaa.

”Tänään annamme 10 000 ruplaa. Mutta nähtyäni kaiken haluan vakuuttaa teille, että onnistumme varmasti hyvittämään koko summasi lähitulevaisuudessa”, Shah sanoi siirtäessään kukin 10 000 rupiaa 112 edunsaajalle perjantaina.

Mistä tietää palautuksen tilan?

Tallettajat saavat viestin sähköpostitse tai Sahara Refund Portalissa rekisteröityihin matkapuhelinnumeroihin. Tallettajat saavat myös ilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostilla, onko heidän vaatepyyntönsä hyväksytty vai ei.

Mitä tallettajien tulee tehdä?

On tärkeää, että kaikki Sahara Groupin tallettajat rekisteröityvät CRCS Sahara Refund -portaaliin ja suorittavat hakemusprosessin saadakseen palautuksen.

SEBI-Saharan hyvitystilillä on yli 23 000 miljoonaa rupiaa. Hallitus odottaa, että kun nykyiset 5 000 miljoonaa rupiaa maksetaan tallettajille, tuomioistuin siirtää lisää summia CRCS-Sahara Refund -tilille. Shah sanoi, että rahojen siirtäminen on jatkossa helpompaa, koska sijoittajien vaatimukset vahvistetaan jo portaalissa.

Samankaltaiset artikkelit