Binance ja sen toimitusjohtaja vaativat CFTC:n valituksen hylkäämistä

Reportedly, Binance and Zhao were also sued by US SEC

Binance ja sen toimitusjohtaja Changpeng Zhao ovat jättäneet esityksen US Commodity Futures Trading Commissionin (CFTC) kryptovaluuttapörssiä koskevan valituksen hylkäämiseksi, yhtiö ilmoitti torstaina antamassaan tuomioistuimessa.

CFTC haastoi Binancen, Zhaon ja entisen Chief Compliance Officerin Samuel Limin maaliskuussa oikeuteen väittäen, että he rikkoivat hyödykevaihtolakia ja tiettyjä siihen liittyviä liittovaltion säännöksiä, ja koska he toimittivat sääntelijän mukaan ”laittoman” vaihdon ja ”huijauksen” noudattamisohjelman. Binance, maailman suurin kryptovaluuttapörssi, sanoi, että CFTC:n tapaus pitäisi hylätä, koska se pyrki sääntelemään ulkomaisia ​​henkilöitä ja yrityksiä, jotka asuvat ja toimivat Yhdysvaltojen ulkopuolella. Se lainasi myös vuoden 2007 päätöstä, jossa todettiin: ”Yhdysvaltojen laki hallitsee sisäisesti, mutta ei hallitse maailmaa.”

Binancen holdingyhtiö sijaitsee Caymansaarilla, kun taas toimitusjohtaja Zhao on Kanadan kansalainen. CFTC:n valituksessa todettiin, että ainakin heinäkuusta 2019 lähtien Binance ”tarjoi ja toteutti hyödykejohdannaistransaktioita yhdysvaltalaisten henkilöiden puolesta” Yhdysvaltain lakien vastaisesti. Vastauksessaan Binance sanoi, että kesäkuuhun 2019 mennessä Binance.com oli alkanut toteuttaa toimia rajoittaakseen ja poistaakseen mahdollisia yhdysvaltalaisia ​​käyttäjiä ja varmistaakseen, että uudet käyttäjät eivät ole yhdysvaltalaisia ​​henkilöitä. ”Tärkeää on, että Binance.com alkoi tarjota väitettyjä digitaalisen omaisuuden johdannaistuotteita vasta heinäkuussa 2019 ja myöhemmin – sen jälkeen, kun se alkoi rajoittaa ja poistaa potentiaalisia yhdysvaltalaisia ​​käyttäjiä”, yhtiö sanoi.

Lim teki erillisen aloitteen hylätäkseen häntä vastaan ​​nostetut CFTC-vaatimukset. CFTC, joka vastaa hyödyke- ja johdannaismarkkinoiden, mukaan lukien Bitcoinin, valvonnasta, ei vastannut välittömästi hakemusta koskevaan kommenttipyyntöön. Myös US Securities and Exchange Commission (SEC) haastoi Binancen ja Zhaon oikeuteen kesäkuussa, koska he väittivät käyttävänsä ”petosverkkoa”, jossa luetellaan 13 syytettä Binancea, Zhaota ja sen väitetyn itsenäisen yhdysvaltalaisen pörssin operaattoria vastaan.

Samankaltaiset artikkelit