Intian korkein oikeus syyttää unionin hallitusta kryptosääntöjen viivästymisestä

There has been an increase in criminal activities involving crypto

Paikallisen tiedotusvälineen raportin mukaan Intian korkein oikeus nuhteli 27. heinäkuuta 2023 unionin hallitusta kryptosäännösten puutteen vuoksi maassa, Cointelegraph totesi.

Korkein oikeus mainitsi, että on ”valitettavaa”, että hallitus ei ole vielä julkistanut selkeitä ohjeita kryptovaluutoista. Tuomioistuimen havainto tuli kryptovaluuttoihin liittyvän rikollisen toiminnan lisääntymisen aikana. Tämän lausunnon odotetaan osoitettavan unionin hallitukselle. Paikallinen päivälehti raportoi, että tämä saattaa selvittää, aikooko unionin hallitus perustaa liittovaltion viraston tutkimaan tällaisia ​​kryptorikostapauksia vai ei.

Lähteet paljastivat, että ”Sinulla ei valitettavasti ole vieläkään lakia. Onko sinulla kansallisen tason virasto, joka ymmärtää nämä tapaukset ja tutkii ne asianmukaisesti? Haluamme sinun tunnistavan kansallisen erikoisviraston kansallisen edun mukaisesti”, tuomarit Surya Kant ja Dipankar Datta selittivät.

Uskotaan kuitenkin, että hallitus ei ole vielä esittänyt lopullista kryptolain luonnosta huolimatta siitä, että se on vakuutettu, että se valmistuu toistuvasti viimeisten neljän vuoden aikana, Cointelegraph päätteli.

Samankaltaiset artikkelit