Kryptovaluuttapetoksesta syytetty pastori, jota syytetään 3 miljoonan dollarin pettämisestä sijoittajilta kryptojärjestelmän kautta, kertoo saaneensa apua Herralta – Digital Transformation News

Reportedly, they are set to appear in court on January 29

Coloradon verkkokirkon pastori, jota syytetään yli 3,2 miljoonan dollarin huijaamisesta sijoittajilta vaimonsa kanssa johtaman kryptovaluuttamarkkinapaikan kautta, sanoo, että ”Herra” auttoi häntä järjestämään hankkeen. Coloradon arvopaperikomissaari nosti siviilipetoksesta syytteen Eli Regaladoa ja hänen vaimo Kaitlyn Regalado sanoi, että denverilaispariskunta kohdistaa kohteen kristilliseen yhteisöön ja kertoi seuraajilleen, että Jumala tekisi heistä rikkaita, jos he sijoittaisivat hänen luomaansa kryptovaluuttaan nimeltä INDXcoin. Colorado Division of Securitiesin tutkijat havaitsivat, että kesäkuusta 2022 huhtikuuhun 2023 INDXcoin keräsi noin 3,2 miljoonaa dollaria yli 300 ihmiseltä, jotka sijoittivat ”epälikvidiin” ja ”olennaisesti arvottomaan” valuuttaan 16. tammikuuta tehdyn valituksen mukaan.

Tutkijoiden mukaan Regalados, joka piti kryptovaluuttamarkkinapaikkaa nimeltä Kingdom Wealth Exchange, käytti näistä varoista vähintään 1,3 miljoonaa dollaria ylenpalttisen elämäntavan tukemiseen, joka sisälsi kymmeniä tuhansia dollareita, jotka käytettiin lomiin, koruihin, luksuskäsilaukkuihin, kosmeettiseen hammashoitoon, vaatteisiin ja kodin remontteja. Molempia, jotka sulkivat pörssin 1. marraskuuta, syytetään myös osan rahoista Range Roverin oston rahoittamiseen. Eli Regalado ei vastannut kommenttia pyytäneeseen sähköpostiin tiistaina, mutta videolausunnossaan seuraajilleen viime viikolla, hän sanoi, että syytteet hänen ja hänen vaimonsa pussittamisesta rahat ”ovat totta”. ”Tästä 1,3 (miljoonasta) dollarista puoli miljoonaa dollaria meni verohallinnolle ja muutama satatuhatta dollaria kodin remonttiin, jonka Herra käski meidän tehdä”, hän sanoi videolla ja huomautti, että Jumala ilmestyi hänelle. unessa ja antoi hänelle neuvoja kryptovaluuttapörssin pyörittämiseen. ”Se mitä me rukoilemme ja uskomme edelleen, on, että Jumala tulee tekemään ihmeen”, hän lisäsi. ”Jumala tekee ihmeen rahoitusalalla. Hän aikoo tuoda ihmeen INDXcoiniin. Jokainen, joka on hakenut rahaa, voi saada rahat takaisin”, sanoi Regalado, joka saarnaa vain verkossa toimivasta Victorious Grace Churchista.

Kirkkoa, joka laskee Regaladosin ainoaksi työntekijäkseen, hoidetaan tutkijoiden mukaan pariskunnan talosta, heidän vapaa-ajan ajoneuvostaan ​​ja lomakohteistaan. Regaladosin esityksiä INDXcoinia mainostaville pastoreille ja evankelisille kristityille hallitsivat rukous ja lainaukset Raamatusta, jotka rohkaisivat potentiaalisia sijoittajia uskomaan, että kryptovaluutta johtaisi ”yltäkylläisyyteen” ja ”siunauksiin”, tutkijat sanoivat. Elokuussa 2022 sijoittajilleen ja seuraajilleen tarkoitetussa päivitysvideossa Eli Regalado totesi: ”Herra toi tämän kryptovaluutan minulle. Hän sanoi: ”Vie tämä kansalleni varallisuuden siirtoa varten.” Se on vahvistettu sata kertaa sen jälkeen.” Pari kertoi myös sijoittajille, että he antaisivat kymmenykset ja ”kylvävät” syitä, jotka auttoivat leskiä ja orpoja, mutta ”leskeille ja orvoille” maksetut maksut menivät ensisijaisesti Regaladoille”, valituksen mukaan. Regaladoja, joilla ei ollut aikaisempaa kokemusta kryptovaluuttojen myynnistä, syytetään Colorado Securities Actin petostentorjunta-, lisensointi- ja rekisteröintimääräysten rikkomisesta. Heidän on määrä saapua oikeuteen 29. tammikuuta.

Samankaltaiset artikkelit