Three Arrowsin perustajien mainostama OPNX-pörssi tekee tarjouksen sairaalta kryptolainajalta Hodlnautilta

Hodlnaut’s founders earlier this year proposed selling the business

Kaatuneen hedge-rahaston Three Arrows Capitalin perustajiin linkitetty digitaalisen omaisuuden pörssi pyrkii ottamaan haltuunsa vaikeuksissa olevan kryptolainaajan Hodlnautin, jonka uudelleenjärjestelyä valvoo Singaporen tuomioistuin.

Pörssi, OPNX, on tarjoutunut lisäämään 30 miljoonaa dollaria vastaavan summan FLEX-digitaalisia rahakkeita Hodlnautille rahoittaakseen osittaisen velkojan maksun saatavien viimeistelemiseksi. Asiaan perehtyneen henkilön mukaan henkilö, joka pyysi olla tunnistamatta häntä keskustelemassa yksityisistä tiedoista, ja Bloomberg Newsin katsoma termilomake. FLEX liittyy CoinFLEX-pörssiin, jonka perustajat Mark Lamb ja aloittivat OPNX:n tänä vuonna. FLEXin markkina-arvo on noin 729 miljoonaa dollaria ja kaupankäyntivolyymi vain 143 000 dollaria viimeisen 24 tunnin aikana, jolloin se nousi 15 % 7,39 dollariin, perustuen CoinGeckon tietoihin klo 14.45 Singaporessa.

OPNX-tarjous, joka voi osoittautua onnistuneeksi tai ei, toimitettiin tuomioistuimelle sen jälkeen, kun Hodlnautin rakenneuudistusta valvoneet väliaikaiset oikeusjohtajat vastustivat sitä, että hädänalaisen yrityksen johtajat lähettivät tarjouksen suoraan käyttäjilleen asiaan perehtyneen henkilön ja heinäkuun mukaan. 29 kirje Bloomberg Newsin näkemiltä ylläpitäjiltä.

FLEXin kanssa tehdyn pääoman lisäyksen jälkeen OPNX omistaisi 75 prosenttia Hodlnautista, termitaulukko osoittaa. Jos velkojat hyväksyvät suunnitelman, he saisivat 30 % saamisistaan ​​FLEX- ja muissa tokeneissa tai pro rata -maksun, joka on enintään 95 % koko käytettävissä olevasta yrityksen omaisuuspoolista riippuen siitä, kumpi on suurempi, asiakirjan mukaan. ”Näemme Hodlnaut-alustassa paljon potentiaalia ja odotamme innolla tiiviimpää yhteistyötä heidän kanssaan”, Lamb sanoi vastauksena sähköpostilla lähetettyyn kommenttipyyntöön.

Three Arrowsin perustajat Su Zhu ja Kyle Davies auttoivat myös saamaan OPNX:n liikkeelle ja ovat toistuvasti mainostaneet sitä X, sosiaalisen median alustalla, joka tunnettiin aiemmin nimellä Twitter. Zhu on aiemmin sanonut, että hän ja Davies ovat antaneet alkuperäisiä ideoita OPNX:lle, mutta eivät ole mukana päivittäisessä hallinnassa.

OPNX on esitelty paikkana, jossa käydään kauppaa kryptovaatimuksista, kuten konkurssiin tehtyihin digitaaliseen omaisuuteen liittyvistä vaateista. Three Arrows romahti vuonna 2022, kun vipuvaikutteiset kryptovedot menivät pieleen, mikä pahensi digitaalisten omaisuuserien romahtamista, joka vaikutti romahtamiseen, jota OPNX nyt hyödyntää liiketoimintamahdollisuutena.

Hodlnaut – joka sijaitsee Singaporessa ja jolla on toimintaa Hongkongissa – oli uhrien joukossa, keskeytti vetäytymiset vuosi sitten ja aloitti sitten tuomioistuimessa tapahtuvan rakenneuudistuksen kaupunkivaltiossa. Hodlnaut ja oikeuslaitoksen johtajat eivät heti vastanneet sähköposteihin, joissa pyydettiin kommentteja OPNX-tarjouksesta.

Hodlnautin perustajat Simon Lee ja Zhu Juntao ehdottivat aiemmin tänä vuonna yrityksen myyntiä velkojille parempana vaihtoehtona kuin kiusatun yrityksen likvidointia. Vielä tammikuussa keskeiset velkojat olivat hylänneet ehdotetun saneeraussuunnitelman ja sanoneet pitävänsä parempana selvitystilaa.

Zhu, Davies, Mark Lamb, OPNX:n toimitusjohtaja Leslie Lamb ja Arumugam saivat Dubain viranomaiset nuhtelevat huhtikuussa OPNX:n käyttämisestä ja edistämisestä ilman vaadittua paikallista lisenssiä. Three Arrowsin selvittäjät ovat syyttäneet Zhua ja Daviesia siitä, että he eivät ole tehneet mielekästä yhteistyötä heidän tutkinnassaan. Selvitysmiehet yrittävät saada takaisin 1,3 miljardia dollaria kahdelta, mikä kuvastaa tappioita, joita heitä syytetään kerryttämisestä kuukausina ennen yrityksen romahtamista.

Zhu on aiemmin sanonut, että hänen ja Daviesin hyvässä uskossa pyrkimys tehdä yhteistyötä selvitysmiesten kanssa ”kohdattiin syöttinä”. Selvittäjien New Yorkin konkurssituomioistuimelle lähettämässä sähköpostikirjeenvaihdossa Daviesin ja Zhun asianajajat ovat sanoneet, että selvitysmiesten saamat oikeuden määräykset ovat ”perusteettomia”.

Samankaltaiset artikkelit