Maruti Suzukin hallitus hyväksyy SMG-tehtaan yhdistämisen osakevaihdolla arvon optimoimiseksi osakkeenomistajille

maruti suzuki india,Maruti Suzuki Production,Maruti Suzuki,Senior Executive Officer,Ertiga,compact SUV Brezza,silicon chips

Maruti Suzukin hallitus on hyväksynyt osakkeiden etuoikeutetun jakamisen Suzuki Motor Corporationille (SMC) vastikkeena Suzuki Motor Gujaratin 100 %:n osuuden hankinnasta. SMC:lle hankinnan vastikkeena annettavien arvopapereiden kokonaismäärästä päätetään seuraavassa hallituksen kokouksessa.

Yhtiö oli 31. heinäkuuta hyväksynyt Suzuki Motor Gujaratin (SMG) kanssa tehdyn sopimusvalmistussopimuksen (CMA) irtisanomisen ja SMG:n osakkeiden ostamisen Suzuki Motor Corporationilta (SMC) CMA:n ja kaikkien muiden määräysten mukaisesti määritettävään hintaan. sovellettavia lakeja ja määräyksiä.

Marutin johto sanoi lehdistökokouksessa hallituksen ilmoituksen jälkeen, että ottaen huomioon 4 miljoonan auton tuotantotavoite ja harkittava valikoima tekniikoita, mukaan lukien vaihtoehtoinen polttoaine, on tarpeen organisoida uudelleen vastaamaan haasteisiin seuraavan 10 vuoden aikana. Puheenjohtaja RC Bhargava sanoo, että päätös perustui ensisijaisesti muuttuviin olosuhteisiin ja asianmukaisiin toimiin sen varmistamiseksi, että ollaan ”käyrän edellä”.

Vähemmistöosakkeenomistajien hyväksyntä haettaisiin ylimääräisessä yhtiökokouksessa tai postiäänestyksellä sovittavana päivänä i) CMA:n päättämiseksi ii) SMG:n osakkeiden hankkimiseksi SMC:ltä ja iii) tämän hankinnan hyväksymiseksi laskemalla liikkeeseen kirjanpitoarvoa vastaavia MSIL:n osakkeita. SMG:n CMA:n mukaan laskettuna ja asiaankuuluvien arviointiraporttien mukaisesti sekä sovellettavan sääntelyn ja lakisääteisen kehyksen mukaisesti, mukaan lukien FEMA/SEBI-ohjeet.

Samankaltaiset artikkelit