Indegene IPO Day 2: Selvitä päivän 1 tilaustiedot ja kuinka hakea? – Markkinauutiset

Indegene IPO subscription, GMP, other details

Indegene Listautumisantia merkittiin 6. toukokuuta yhteensä 1,70 kertaa. Vähittäismyyntiosuutta merkittiin 1,56 kertaa tarjottua ostotarjousta enemmän. Listautumisannin ei-instituutio-segmentti merkittiin yhteensä 4,2 kertaa.

JP Morgan on yksi kirjanpidon pääjohtajista, ja tämä on ensimmäinen kerta, kun JP Morgan osallistuu listautumiseen. Myös Kotak Mahindra Capital Company, Citigroup Global Markets India ja Nomura Financial Advisory & Securities (Intia) toimivat kirjanpidon pääjohtajina. Link Intime India on ongelman rekisteröijä.

Indegene avasi listautumisannin yksityissijoittajille 6. toukokuuta kerätäkseen yhteensä 1 841,76 miljoonaa rupiaa tarjoamalla uutta emissiota sekä myyntitarjouksen. Tarjouskilpailu päättyy 8. toukokuuta. Se piti hintarajan välillä 430–452 rupiaa osaketta kohden. Yksityissijoittajan on haettava vähintään 33 osaketta, joiden yhteenlaskettu arvo on 14 916 rupiaa.

Listautumisanti sisältää työntekijöille enintään 296 209 osakkeen varauksen 30 rupiaa kappaleelta. Lisäksi yhtiö on kerännyt ankkurisijoittajilta 548,78 miljoonaa rupiaa tarjoamalla heille 12,14 miljoonaa osaketta.

IPO:ta voi hakea kahdella tavalla – online ja offline

Online-tilassa sinun täytyy käydä välittäjän sovelluksessa tai verkkosivustolla. Siellä sinun on etsittävä IPO-osio ja valittava yritys. Täytä sen jälkeen tarjousmäärä tai eräkoko, jonka jälkeen sinun on valittava tarjoushinta tietystä alueesta. Syötä sen jälkeen UPI-tunnuksesi ja lähetä IPO-hakemus. Maksa nyt monarkialle UPI-sovelluksesi kautta.

Offline-tilassa sinun tulee käydä välitysyrityksesi tai pankkisi lähimmässä konttorissa. Siellä sinun on kerättävä ja täytettävä ASBA-hakemuslomake. Sitten sinun on annettava tarvittavat KYC-tiedot. Rahasi estetään, ja osuuden jaon yhteydessä summa veloitetaan tililtä.

Asiantuntijan näkemys

Sijoittajien, jotka harkitsevat osallistumista Indegenen listautumisamiseen, tulisi tarkastella sitä keskipitkän ja pitkän aikavälin linssin läpi, koska sen vahvat kasvunäkymät korostuvat yhä enemmän laatuun ja läpinäkyvään viestintään biotieteiden alalla. Yhtiön strategia vähentää tytäryhtiöiden velkaa, modernisoida IT-infrastruktuuria, tukea työvoiman laajentamista ja tavoittaa epäorgaanisia mahdollisuuksia mahdollistaa sen tulevaisuuden menestyksen. Vaikka toteutus ja palveluiden toimittaminen ovat edelleen kriittisiä tekijöitä, Indegenen vakiintuneet suhteet maailmanlaajuisten lääkeyhtiöiden kanssa, digitaalinen lähestymistapa ja globaali toimitusmalli tarjoavat vahvan perustan jatkuvalle kasvulle tulevina vuosina, sanoi Vishnu Kant Upadhyay, tutkimus- ja tutkimusyksikön apulaisjohtaja. Neuvonta Master Capital Servicesissä.

Samankaltaiset artikkelit