JP Morgan nimittää Harshika Patelin uudeksi Aasian yksityispankin toimitusjohtajaksi – Banking & Finance News

J.P. Morgan, Harshika Patel, Asia Private Bank, Kam Shing Kwang, New CEO JP morgan, latest business news, latest news,

JP Morgan ilmoitti maanantaina, että se on nimittänyt Harshika Patelin Asia Private Bankin uudeksi Aasian pääjohtajaksi ja Kam Shing Kwangin sen Pohjois-Aasian puheenjohtajaksi.

Patel liittyy yksityiseen pankkiin JP Morganin yritys- ja investointipankkitoiminnasta Aasiassa ja seuraa Kwangia, joka on toiminut sen Asia Private Bankin toimitusjohtajana kuusi ja puoli vuotta, lausunnon mukaan.

Patel jatkaa nykyisen roolinsa JP Morgan Hong Kongin toimitusjohtajana, pankki lisäsi. Hän toimi Aasian strategiajohtajana JP Morganissa ennen nimittämistä, lausunnossa todettiin.

Kwang, joka on työskennellyt amerikkalaisessa yrityksessä 25 vuotta, neuvoo JP Morganin strategisessa agendassa ja jatkaa alueen keskeisten sidosryhmien suhteiden vahvistamista uudessa tehtävässään, se sanoi.

”Aasia Private Bank toimii JP Morganin private banking -liiketoiminnan avainalueella, joka valvoo maailmanlaajuisesti yli 2,2 biljoonaa dollaria asiakasvaroja”, sanoi Martin Marron, JP Morganin International Private Bankin toimitusjohtaja.

Samankaltaiset artikkelit