Adani Total Gas ottaa käyttöön toiminnan Barsana Biogas Projectin ensimmäisessä vaiheessa – Industry News

Adani Group, Adani Total Gas, Adani TotalEnergies Biomass, Barsana Biogas Project, Compressed BioGas, fertilizer, fossil fuel, renewable biogas

Adani TotalEnergies Biomass Limited (ATBL), Adani Total Gas Limitedin (ATGL) kokonaan omistama tytäryhtiö, ilmoitti sunnuntaina, että se on ottanut käyttöön Barsana Biogas Plant -tehtaan ensimmäisen vaiheen, joka sijaitsee Mathuran alueella Uttar Pradeshissa. Tehdas sijaitsee Shri Mataji Gaushalan tiloissa.

Barsana Biogas -projektissa on kolme projektivaihetta, ja sen kokonaiskapasiteetti on 600 tonnia päivässä (TPD) raaka-ainetta, mikä tuottaa yli 42 TPD kompressoitua biokaasua (CBG) ja 217 TPD orgaanista lannoitetta täydessä käyttöönotossa. lausunto. Barsanan biokaasulaitoksen kolme hankevaihetta maksaisivat yli 200 miljoonaa rupiaa.

Tämä on ATBL:n ensimmäinen CBG-tuotantolaitos. Hyödyntämällä edistynyttä anaerobista mädätysteknologiaa laitos muuttaa orgaaniset materiaalit uusiutuvaksi biokaasuksi, mikä vähentää merkittävästi kasvihuonekaasupäästöjä ja riippuvuutta fossiilisista polttoaineista.

Suresh P Manglani, ED & CEO, ATGL, sanoi: ”Olemme innoissamme voidessamme paljastaa pyrkimyksemme edistää kestävää energiantuotantoa. Barsanan biokaasulaitos edustaa puheenjohtajamme Shri Gautam Adanin sitoutumista uusiutuvien resurssien täysimääräiseen hyödyntämiseen puhtaamman ja kestävämmän maailman luomiseksi tuleville sukupolvillemme. Puristetun biokaasun (CBG) tuotannon lisäksi laitos tuottaa korkealaatuista orgaanista lannoitetta, mikä edistää kiertotalouden periaatteita ja maatalouden kestävyyttä. CBG-tuotannon perustaminen ja käynnistäminen on täysin linjassa promoottoriemme – Adani Groupin ja TotalEnergiesin – laajempien kestävyystavoitteiden kanssa ja investoimalla uusiutuvaan energiaan, kuten CBG:hen. Adani Group ja TotalEnergies pyrkivät olemaan keskeisessä roolissa globaalissa siirtymisessä vähähiiliseen talouteen.

Samankaltaiset artikkelit