Yhdysvaltain keskuspankin tapaamisen tulos nostaa kullan Intiassa uusiin huippuihin – CaFE Invest News

Gold

Kirjailija: Bhavika Patel

Kullan hinta saavutti MCX:n kaikkien aikojen ennätyksen sen jälkeen, kun FOMC:n lausuntoa ei pidetty liian haukkana. Federal Reserve piti rahapolitiikkansa ennallaan äskettäin päättyneessä Federal Open Market Committeen (FOMC) rahapoliittisessa kokouksessa odotetusti. Näyttää siltä, ​​että FOMC:n lausunto omaksui maltillisen asenteen politiikkaan, ei kovin röyhkeä eikä liian haukkamainen. Lausunnon mukaan Yhdysvaltain talous kasvaa ja vaikka inflaatio on hidastunut, se on edelleen korkea.

Myöskään koronlaskua ei tapahdu ennen kuin Fed on varmempi siitä, että inflaatio on laantunut. Mikä tärkeintä, lausunnossa todettiin, että Fed näkee kolme koronlaskua tänä vuonna. Keskuspankin päivitetty korkoennuste, joka tunnetaan myös nimellä ”pistekaavio”, osoittaa, että komitea näkee Fed Funds -rahaston vuoden päättävän koron 4,6 prosentissa ennallaan joulukuusta. Kun sijoittajat alkavat vahvistaa näkemyksiään koron laskusta kesäkuussa, kultamarkkinat ovat nousseet. CME FedWatch Tool osoittaa, että markkinat ennustavat tällä hetkellä yli 60 prosentin leikkauksen mahdollisuutta kesäkuussa. Ennen ilmoitusta markkinat arvioivat 50/50-mahdollisuuden.

Vaikka keskuspankki on edelleen menossa korkojen leikkaamiseen tänä vuonna, lähestyvä kevennyssykli voi olla markkinoiden odotuksia matalampi. Päivitetyt ennusteet osoittavat, että keskuspankki odottaa koron vuoden 2025 lopussa olevan 3,9 %, mikä on hieman korkeampi kuin joulukuun 3,6 %. Korkojen odotetaan päättyvän vuonna 2026 noin 3,1 prosenttiin edellisestä 2,9 prosentin ennusteesta. Kulta käy kauppaa MCX:ssä kaikkien aikojen huipulla, joten ei selvästikään pidä jahtaa hintaa näin korkealla tasolla. Kulta käy jälleen kauppaa yliostetulla vyöhykkeellä, kun RSI_14 käy noin 77:ssä, ja olemme nähneet hintojen korjautuvan aina, kun RSI_14 leijuu lähellä 80:tä. Joten hyvin lyhyellä aikavälillä nousua on rajoitetusti, ja uudet positiot tulisi pitää kurissa ja odottaa mahdollisia tapahtumia. korjaus kestää pitkään. 65500 näyttää olevan hyvä tuki pitkien positioiden ottamiseen 65000 stoplossilla ja 68000 tavoitteella.

Samankaltaiset artikkelit