Mehta Equitiesin viikon suosituimpia suosituksia ovat HCC ja NBCC

Top stocks to buy this week

Kirjailija: Riyank Arora

Tiistaina vertailuindeksi avautui 25 pisteen erolla ja putosi lähes 19 pistettä sulkeutuessaan. Nifty päätyi 6 pistettä korkeammalle, kun taas Sensex laski 34 pistettä. Media-indeksi nousi 1,75 % johtaen rallia, ja Realty- ja Oil & Gas -osakkeet menestyivät suhteellisen hyvin.

Pharma and Healthcare -indeksi johti laskua tiistain pörssiistunnossa. Kaiken kaikkiaan Nifty käy kauppaa reilusti välittömän tukialueensa 23 000 – 23 100 yläpuolella ja säilyttää edelleen nousevan sävyn. Odotamme markkinoiden nousevan kohti 23 400:aa ja 23 500:aa tulevissa kaupankäyntisessioissa.

Varastosuositukset: –

Hindustan Construction Company Ltd

Osake on osoittanut vahvan läpimurron yli 52 viikon huippunsa 46,00 ja on onnistuneesti sulkenut tämän tason yläpuolella. Kun RSI (14) ylittää 70,00:n päivittäisessä aikakehyksessä, vauhti näyttää vahvalta.

Lisäksi osakemäärät ovat lähes 10 kertaa suuremmat kuin 30 päivän keskiarvo, joten osakkeen on määrä siirtyä kohti potentiaalista tavoitetta 52,50 tai sitä korkeampi. Tiukka stop loss tulisi kuitenkin säilyttää 43,50:ssa riskin hallitsemiseksi tehokkaasti tässä kaupassa.

NBCC

Osake on osoittanut voimakasta irtoamista symmetrisestä kolmiokuviostaan ​​päivittäisissä aikakehyskaavioissa. Tiistain kaupankäyntisession volyymit olivat lähes kuusinkertaiset 30 päivän keskiarvoon ja ratkaiseva sulkeminen 156:n merkin yläpuolella.

Osake näyttää valmistautuneen ralliin kohti tavoitetta 175 ja enemmän. Stop loss tulisi asettaa arvoon 148, jotta riskiä voidaan hallita tehokkaasti tässä kaupassa.

Indian Railway Catering and Tourism Corporation Ltd

Osake on näyttänyt vahvan irtautumisen kolmiomaisesta konsolidaatiokuviostaan ​​tuntikohtaisissa aikakehyskaavioissa. Volyymit ovat lähes kolminkertaiset 30 päivän keskiarvoon ja rautatieosakkeiden näkymät ovat positiiviset, ja suhteellinen voimaindeksi (14) osoittaa pientä nousua päivittäisessä aikakehyksessä.

Osake näyttää olevan valmis nousuun kohti 1125:tä ja sen yläpuolella. Tiukka stop loss tulisi kuitenkin säilyttää 965,00:ssa riskin hallitsemiseksi tehokkaasti tässä kaupassa.

Samankaltaiset artikkelit