”Verkon kehittäminen infran avainhaaste energiasiirtymälle” – Teollisuusuutiset

green energy, solar energy transition, arnaud pieton, technip energies, green hydrogen, renewable energy

Ranskalainen insinööri- ja teknologiayritys Technip Energies, joka keskittyy energiasiirtymään, teki hiljattain yhteistyötä IIT Madrasin kanssa energiatutkimuksessa, mukaan lukien hiilidioksidipäästöjen vähentäminen ja muut osa-alueet. Toimitusjohtaja puhuu kanssa yhtiön suunnitelmista ja energiasiirtymäasioista maassa. Muokatut otteet:

Olemme nyt olleet Intiassa yli 50 vuotta ja yhtiössä on enemmän intialaisia ​​kuin ranskalaisia. Intian haaramme ei palvele vain kotimarkkinoita vaan myös kansainvälisiä markkinoita. Tässä mielessä Intiasta on tullut keskeinen kumppanimme.

Intialainen Technip Energies on mukana useimmissa kansainvälisissä projekteissamme. Esimerkiksi tänä vuonna saimme tärkeän LNG-projektin Qatarissa ja Intian haara on osa sitä.

Vihreän energian haaste Intialle tai muualle maailmaan on kustannukset. Vihreän vedyn hinta on noin 50 % vihreän elektronin hinnasta riippuen. Loput 50 % ovat itse infrastruktuurin kustannukset, laitoksen, joka meidän on rakennettava siirtyäksemme elektroneista vetyyn.

Tällä hetkellä luulen, että olemme enemmän energian lisäämisessä. Hiiltä on enemmän kuin koskaan, joten kaasua ei ole vähemmän vaan enemmän. Öljy on hieman tasoittunut, mutta ei todellakaan vielä vähene, ehkä vuonna 2025 tulee käännekohta. Ja sen päälle olemme lisänneet ydinvoiman, jolla on oma roolinsa. Olemme lisänneet myös aurinkoa ja tuulta. Muutos on siinä mielessä, että uusiutuvan energian osuus yhdistelmästä kasvaa, mutta loppuosa ei juurikaan vähene. Se on siis enemmänkin lisäys

sitten siirtymä.

Intialla on ainutlaatuinen mahdollisuus rakentaa uusia hiilipäästöttömiä laitoksia. Tästä syystä uusiutuvan energian määrä kasvaa valtavasti. Samalla tarvitaan edelleen hiilipohjaista lämpöenergiaa. Hiilen vähentämiselle on tilaa. Jos intialaiset yritykset voivat murtaa nollahiilisen sähkön varastointiyhtälön,

Uskon, että Intia on yksi ensimmäisistä toimijoista, joka tuottaa vihreää vetyä ja vihreää ammoniakkia suuressa mittakaavassa.

Ehdottomasti. Uusiutuvan energian varastointi on avainkysymys. Koska jos sinulla on oikea säilytystila, voit käyttää elektrolyysilaitteitasi ja vihreää vetyä ilman esteitä. Ja kun olet saanut varastotilan kuntoon, voit tuottaa vihreää molekyyliäsi jatkuvasti. Olen vakuuttunut siitä, että Intiasta tulee tulevalla vuosikymmenellä vihreiden molekyylien viejä.

Yksi suurista haasteista energian siirtymisen yhteydessä Intiassa ja muualla maailmassa on verkkoinfrastruktuuri, jota on kehitettävä, jotta se ottaisi vastaan ​​kaiken kehitettävän uusiutuvan energian.

Samankaltaiset artikkelit