Indel Money tavoittelee listautumista 27. tilikaudella, kelluu 200 miljoonan rupian NCD-tarjous – Market News

Indel Money, IPO, non-convertible debentures, top news, latest news, business news,

Kultalainayhtiö Indel Money, jonka tavoitteena on listautumisanti (IPO) vuosina 2026-2027, ilmoitti tiistaina 200 miljoonan rupian arvoisten debentuurien julkisesta liikkeeseenlaskusta. Neljäs julkinen 1 000 rupian nimellisarvoisten vakuudellisten, lunastettavien ei-vaihtovelkakirjojen (NCD) liikkeeseenlasku avataan 30. tammikuuta ja tarjoaa korkeimman 12,25 prosentin koron 72 kuukauden ajan.

Liikkeeseenlasku sisältää peruskoon enintään 100 miljoonan rupiaan ja mahdollisuuden säilyttää ylimerkintä 100 miljoonaan rupiaan, jolloin yhteenlaskettu summa on 200 miljoonaa rupiaa. Kun Indel Moneyn toimitusjohtaja Umesh Mohanan kysyi, miksi NCD:n julkinen tarjous, hän sanoi: ”Tämä on odotettavissa listautumisesta, johon tähtäämme vuosina 2026-27”.

NCD-emissiolla kerätyt varat käytetään edelleen lainaamiseen, rahoitukseen sekä yhtiön pääoman ja lainojen korkojen takaisinmaksuun/ennakkoon, hän sanoi.

”Liiketoimintastrategiamme on suunniteltu hyödyntämään kilpailuvahvuuksiamme vahvistaaksemme asemaamme kultalainateollisuudessa ja laajentaaksemme läsnäoloamme. Vuoden 2024 ensimmäisellä puoliskolla yhtiö osoitti loistavaa suorituskykyä kannattavuuden noustessa ennätykselliset 568,86 prosenttia, mikä johtui AUM:n voimakkaasta kasvusta, kultalainojen lisääntyneestä kysynnästä, laajentumisesta uusille alueille ja toiminnan tehostumisesta haastavasta liiketoimintaympäristöstä huolimatta. ” hän sanoi.

Yhtiön tavoitteena on jatkaa lainakannan kasvattamista laajentamalla konttoriverkostoa avaamalla uusia konttoreita, hän sanoi ja lisäsi, että konttoriverkostoa ohjaavat liikevaihdon, kannattavuuden ja näkyvyyden kasvu.

Yritys avasi 8 konttoria Delhissä maanantaina ja aikoo laajentaa kattavuuttaan Gujaratissa, Rajasthanissa, Länsi-Bengalissa tulevina kuukausina vastatakseen tähän lisääntyneeseen kysyntään laajemmalla läsnäolollaan ja erityisesti suunnitelluilla kultalainajärjestelmillä. Keralassa sijaitsevalla yrityksellä on noin 250 konttoria, joista suurin osa sijaitsee Etelä-Intiassa.

Samankaltaiset artikkelit