Tilintarkastajien tulisi omaksua teknologia; osallistua kansakunnan rakentamiseen: FM Nirmala Sitharaman

Nirmala Sitharaman

Unionin ministeri Nirmala Sitharaman totesi, että seuraavat 25 vuotta ovat ”kriittisiä” Intialle kehittyneen maan aseman saavuttamiseksi, ja vetosi lauantaina tilintarkastajiin, jotta he omaksuisivat teknologian ja kouluttaisivat pienempiä yrityksiä kasvamaan. Valtiovarainministeri huomautti, että maa on edistynyt monella tasolla viimeisen 20-25 vuoden aikana ja jopa Maailmanpankin raportin mukaan Intia on saavuttanut viimeisen vuosikymmenen aikana sen, mitä se ei olisi voinut saavuttaa 60 vuodessa.

”Puhun tämän ammatin veteraanien kanssa. Olet yksi vanhimmista rekisteröidyistä elimistä. Luulen, että tapaamiseni teidän kaikkien kanssa ei ole vain 90-vuotisjuhlien kunniaksi, vaan myös juhlivani aikana, jolloin tämän ammatin on otettava uusia velvollisuuksia”, hän sanoi The Society of Auditors -järjestön 90-vuotisjuhlissa täällä. .Sitharaman huomautti, että kirjanpitäjien käytännöt olivat maailmanlaajuisesti suuressa muutoksessa ja kertoi, että jopa osa paikalle kokoontuneesta yleisöstä oli jo alkanut tuntea muutosta ammatissaan.

”Kiitän tapaa, jolla tekniikka on tullut peliin ja monet teistä ovat iloisesti sopeutumassa siihen, ja siksi myös tilintarkastajien kokeet ovat ensi heinäkuusta alkaen eri muodossa…”, hän sanoi.

Sitharaman sanoi, että Intialla on seuraavien 25 vuoden aikana ”kapea ikkuna” kehittyäkseen kehittyneeksi kansakunnaksi ja jokaisella meistä on oltava erittäin tärkeä rooli keskittyessään ammattiinsa, vaan myös etsiessään tapoja palvella kansakuntaa paremmin.

Samankaltaiset artikkelit