Bhiwadi: NCR:n nouseva asuinkiinteistöjen keskus

Bhiwadi: The rising residential real estate epicentre of NCR

Nopea kaupungistuminen, työmahdollisuuksien tulva ja taloudellisten asuntovaihtoehtojen muuttuva kasvu ovat vahvistaneet Bhiwadista yhdeksi kansallisen pääkaupunkialueen (NCR) parhaista sijoituskohteista. Rajasthanin ja Haryanan rajalla sijaitseva Bhiwadi on hyvin suunniteltu kaupunki, josta on helppo yhteys Gurugramiin NH-8:n kautta ja joka sijaitsee vain 45 minuutin päässä Millenium-kaupungista.

Kaupunki tunnetaan systemaattisesta ja huolellisesta kaupunkisuunnittelustaan, joka on jaettu kolmeen vyöhykkeeseen — teollisuusalueeseen, kaupalliseen vyöhykkeeseen ja asuinalueeseen. Usein sitä on pidetty uutena kasvupyörteenä, joka loistaa toivon majakana kasvavassa kaupungistumisessa, teollisessa kehityksessä ja asuinkiinteistöjen nousussa kohtuuhintaisten asuntojen ja tonttien asutusvaihtoehtojen syntymisen myötä verrattuna kaupunkeihin, kuten Dharuhera, Manesar, ja Uusi Gurugram jne.

Bhiwadi on myös noussut kasvua edistäväksi teollisuuskäytäväksi, joka houkuttelee kansainvälisiä investointeja ja luo arvokkaita työmahdollisuuksia paikkakunnille. Kaupunki on osa todellista Delhi-Mumbai Industrial Corridor -käytävää, jonka on määrä lisätä investointeja alueelle. Hallitus suunnittelee Khushkera-Bhiwadi-Neemranan yksikön kehittämistä integroiduksi teollisuuskyläksi, joka kanavoi valtavan ulkomaisen osallistumisen kaupungin kehitykseen. Dedicated Freight Corridor kulkee myös Bhiwadin läpi, mikä tekee siitä yhden nopeimmin kasvavista kiinteistökohteista.

Santhosh Kumar, ANAROCK Groupin varapuheenjohtaja, jakaa näkemyksensä Bhiwadista: ”Bhiwadi on aikoinaan ollut unelias kylä Rajasthanissa, ja se on noussut Delhi-NCR:ssä näkyväksi teollisuuden keskuspaikaksi viimeisen kahden vuosikymmenen aikana, ja siellä työskentelee enimmäkseen sinikaulustyöläisiä. ja jäädä tänne. Siten se on pohjimmiltaan NCR:n edullinen asuntokeskus, jossa on uusi tarjonta, joka palvelee pääasiassa sinikaulustyöväenluokkaa vuosien varrella. Jos tarkastellaan Bhiwadin menneitä ja nykyisiä asuntrendejä, alueella nähtiin useita lanseerauksia vuosikymmeniä sitten, mutta uusi tarjonta väheni, mikä johtuu suurelta osin markkinoille syntyneen ylitarjontatilanteen vuoksi.

ANAROCK Researchin mukaan vuosikymmen sitten vuonna 2013 alueelle toimitettiin peräti 19 520 yksikköä, mikä supistui lähes 17 980 yksikköön vuonna 2014. Mutta vuodesta 2015 eteenpäin tarjonta laski merkittävästi 5 340 yksikköön, ja vuonna 2016 uutta tarjontaa ei ollut lainkaan. lisätty markkinoille. Jos otetaan huomioon uudet tarjontatrendit vuodesta 2017 eteenpäin, Bhiwadi lisäsi vain 4 270 yksikköä vuosien 2017 ja 2023 ensimmäisen puoliskon välisenä aikana. Tämä osoittaa selvästi, että kehittäjät rajoittavat uutta tarjontaa markkinoille, koska uusia tarjontaa lisättiin runsaasti 10 vuotta sitten.

Kysynnän osalta ANAROCK Researchin mukaan Bhiwadissa on myyty peräti 46 760 asuntoa vuosien 2013 ja 2023 ensimmäisen puoliskon välisenä aikana. Vuonna 2013 asuntoja myytiin eniten (noin 13 120 asuntoa, jota seurasi vuosi 2015, jolloin lähes 9 000 asuntoa). myyty).

”Myymättömän asuntovaraston osalta Bhiwadissa oli vuoden 2013 lopussa noin. 9 600 myymätöntä yksikköä, joka nousi 19 920 yksikköön vuoden 2014 lopussa, koska tähän lisättiin runsaasti uutta tarjontaa. Kuitenkin, kuten vuoden 2023 ensimmäisen puoliskon lopussa, Bhiwadissa myymätön kokonaisvarasto on huomattavasti pienempi, noin. 3 540 yksikköä pitkälti siksi, että kehittäjät ovat olleet varovaisia ​​uusien projektien käynnistämisessä ja tarjonnan rajoittamisessa”, Kumar sanoo.

Olipa tilanne miten tahansa, teollisuuden työllisyyden raju nousu ja nopea infrastruktuurin kasvu ovat saaneet asuinkiinteistöt kasvamaan ja menestymään alueella. Seurauksena hyvien ja terveellisten elämänvaihtoehtojen ilmaantuminen on ilmeistä viimeisen vuosikymmenen aikana. Kasvavat työllistymismahdollisuudet, työpaikan pysyvyys ja taloudellinen riittävyys ovat edistäneet pitkäaikaisia ​​ratkaisuja. Näin ollen ihmiset investoivat alueella tarjolla oleviin laajamittaisiin asuntovaihtoehtoihin, jotka vaihtelevat yhtä lailla ryhmäasuntoyhteisöistä paljon vähemmän investointeja vaativiin ja vahvoja tulevaisuuden ROI:n luovia tontteihin.

Erilaisten kiinteistövaihtoehtojen syntyminen ei ole vastuussa vain Bhiwadin korotuksesta NCR:n uudeksi kaupunkikäytäväksi, vaan myös maineikkaiden ja luotettujen kiinteistökehittäjien edut toimivat alueen asuntojen kasvun ensisijaisina tekijöinä.

Alueella toimii kehittäjiä, kuten Trehan Group, Omaxe Group, Terra Group, Ashiana Housing Ltd, Krish Group, BDI Group, Essencia jne. Useimmat näistä kehittäjistä ovat muuttaneet tason 2 ja 3 kaupunkien, kuten Bhiwadin, kiinteistömarkkinoita. Edullisten ja taloudellisten asuntojen saatavuus vetää alueen asuinkiinteistöjen kasvua naapurikiinteistökeskittymien osalta tehtyjen vertailevien hinta-analyysitutkimusten mukaan.

Trehan Group on kehittänyt yhteensä 16,01 miljoonaa neliötä maata Bhiwadissa, Alwarissa ja Neemranassa. Bhiwadin kasvusta puhuessaan Trehan Groupin toimitusjohtaja Saransh Trehan sanoo: ”Bhiwadi on yksi nopeasti kehittyvistä kasvukäytävistä kansallisella pääkaupunkiseudulla asuinkiinteistökehityksensä huipulla. Kaupungissa on nähty kaikenlaisten asumisvaihtoehtojen voimakas kasvu aidatuista yhdyskunnista tontteihin, joissa on kokonaisvaltaisia ​​kaupungistuneita mukavuuksia, ja se on myös paljon edullisemmalla hinnalla kuin muilla lähialueilla. Koska Bhiwadi on lähellä Gurugramia ja teollisuuskeskuksia, kuten Manesar, Bhiwadi on nähnyt kumulatiivista kasvua työvoimakeskuksena, asuntokohteena ja infrastruktuurin lodestonena. Infrastruktuurin nopean kehityksen myötä Bhiwadilla on suuri hinnannousupotentiaali tonttiinvestoinneissa, erityisesti lupaavien sijoitetun pääoman tuottoprosenttien saavuttamisessa tulevaisuudessa.

Samankaltaiset artikkelit