Tarjouspyyntöjä kaupunkikaasusta J&K:ssa, Ladakissa ja koillisosassa – Commodities News

city gas

Hallitus pyysi torstaina tarjouksia kaupungin kaasunjakelusuunnitelman 12. kierroksella, joka kattaa seitsemän maantieteellistä aluetta, mukaan lukien suurimman osan koillisesta, Jammun, Kashmirin ja Ladakhin.

Verkon odotetaan kattavan 92 aluetta, ja sen kokonaisinvestointi on noin 4,5 miljardia dollaria, sanoi Anil K Jain, Intian kaasunkuljetusten sääntelyviranomaisen Petroleum and Natural Gas Regulatory Boardin (PNGRB) puheenjohtaja. Tarjouskilpailu saadaan päätökseen marraskuussa.

”Aiomme kasvattaa kaupunkikaasun jakelun mahdollista kattavuutta 98 ​​prosenttiin väestöstä ja 88 prosenttiin maantieteellisestä alueesta”, öljy- ja maakaasuministeri Hardeep Singh Puri sanoi. ”Tämän kierroksen jälkeen lähdemme saarialueille 100-prosenttisesti maantieteellisiin alueisiin valtuutuksen kanssa”, ministeri lisäsi.

Hallitus totesi, että kaupungin kaasunjakelun 12. tarjouskilpailulla 32 000 km:n putkilinjan tavoite toteutuu tällä kierroksella.

Tällä hetkellä maassa on 5 899 CNG (Compressed Natural Gas) -asemaa ja 1,15 miljoonan kotimaan PNG-yhteys. Intian kaasun osuus energiavalikoimasta on tällä hetkellä 5,78 %.

Maa toi elokuussa 1,7 MMT nesteytettyä maakaasua, kun se heinäkuussa oli 1,8 MMT, uusimpien Petroleum Planning and Analysis Cell -tietojen mukaan.

Samankaltaiset artikkelit