Nifty lyhyen aikavälin trendi on edelleen positiivinen, voi kohdistaa 19800-19900; ostaa näitä osakkeita taskussa voittoja

Stock tips

Osoitettuaan asteittaista nousua parin viime istunnon aikana, Nifty jatkoi nousuvauhtia keskiviikkona suuren volatiliteetin keskellä ja päätti päivän 36 pisteen nousussa. Avattuaan tasaisella setelillä markkinat ovat pudonneet heikoksi istunnon alkuvaiheessa. Osto on noussut päivän alimmalta 19491 tasolta ja nousujohteinen toipuminen vahvistui kohti istunnon loppua ja Nifty sulki lähellä huippuja.

Päiväkaavioon muodostui pieni positiivinen kynttilä pienellä ylä- ja pitkällä alavarjolla. Teknisesti tämä kuvio heijastaa markkinoiden suurta epävakautta. Viime aikoina 19 450 tasolle laskevan trendilinjan ratkaisevan vastuksen nousun jälkeen Nifty onnistuu nousemaan johdonmukaisesti alempien varjojen muodostuessa viimeisen kolmen istunnon kynttilöiden aikana. Trendiviivan vastuksen nouseva murto pysyy ennallaan.

Niftyn lyhyen aikavälin trendi on edelleen positiivinen. Tulevissa istunnoissa voidaan odottaa lisää nousua. Kaikki laskut 19 500:n välittömään tukeen ovat todennäköisesti osto-on-dip-mahdollisuus. Seuraavat nousevat tasot ovat noin 19 800-19 900 lähitulevaisuudessa.

Hikalin viikoittainen aikakehyskaavio osoittaa osakekurssin nousun viime viikolla konsolidoinnin jälkeen. Osakekurssi on osoittanut konsolidoitumista heikolla harhalla viimeisten 2–3 kuukauden aikana, mutta se on todistanut kestävää nousua viime viikolla. Tällä hetkellä näkyy pientä liikettä. Osakekurssi on noussut viikoittaisen 10 ja 20 jakson EMA:n välittömän vastuksen yläpuolelle noin 298/300 rupiaa. Volyymi on alkanut kasvaa osakekurssin nousun myötä ja viikoittainen 14 jakson suhteellinen voimaindeksi on kääntynyt lähes 40 tasolta.

Ostaminen voidaan aloittaa Hikalissa CMP:ssä (313 rupiaa), lisää laskuja 303 rupiaan asti, odota 344 ja 375 rupiaa nousevia tavoitteita seuraavien 3–5 viikon aikana. Tee 289 Rs:n stoploss.

Aarti Drugsin viikoittainen aikakaavio osoittaa jyrkkää nousua viime viikosta lähtien. Äskettäinen alaspäin tapahtuva korjaus huipuista on kääntynyt nousuun tällä viikolla sen jälkeen, kun viime viikolla muodostui ratkaiseva pohjan käänne 530 Rs:ssa polariteetin muutoksen käsitteen mukaisesti. Positiivinen kaaviokuvio, kuten korkeammat ylä- ja alaosat, on ennallaan. Muodostettuaan uuden korkeamman pohjan 530 rupiaan, osakekurssin odotetaan nousevan edelleen muodostaen uuden korkeamman huipun. Viikoittainen 14 jakson suhteellinen voimaindeksi on noussut lähes 60 tasolta, mikä viittaa nousuvauhdin vahvistumiseen.

Voit ostaa Aarti-lääkkeitä CMP:stä (611 rupiaa), lisätä laskuja 590 rupiaan ja odottaa 672 rupiaa ja 740 rupiaa seuraavan 3–5 viikon aikana. Tee 565 Rs:n stoploss.

Samankaltaiset artikkelit