Global Fintech Fest 2023: Fintech on kehittyneen Intian kulmakivi, sanoo tohtori Bhagwat Kishanrao Karad

fintech industry, cyber crime, cyber security, white collar crimes, digitalized economy, financial services, banking regulators, digital lending, cyber literacy

Intian hallituksen valtiovarainministeri tohtori Bhagwat Kishanrao Karad sanoi Global Fintech Fest 2023 -festivaalissa (GFF 2023), että fintech on kehittyneen Intian kulmakivi. fintech kautta maan. ”Fintech on kehittyneen Intian kulmakivi. Sen avulla voimme palvella maamme monipuolista kuluttajapohjaa, mutta myös jatkuvasti kehittyvää globaalia kysyntää, joka pystyy skaalaamaan Intian taloutta”, tohtori Bhagwat Kishanrao Karad sanoi. Hän puhui istunnosta ”Bharat ka Fintech, Gaon Gaon Shahar Shahar” GFF 2023 -tapahtumassa.

Tohtori Karad korosti hallituksen pyrkimyksiä viedä pankkitoiminta Intian pankkittomille alueille fintechin avulla, ja totesi: ”Intiassa on tapahtunut huomattavaa kasvua viimeisen vuosikymmenen aikana.” Hän jatkoi vaikuttaviin tilastoihin viitaten: ”Budjetti on kasvanut 16 000 000 rupiaan yli 45 000 000 rupiaan vuonna 2023, pääomamenot ovat nousseet yli 10 000 000 rupiaa, ja vienti on selvästi nousussa. IMF:n raportin mukaan noin 13,5 miljoonaa ihmistä on siirtynyt köyhyydestä keskiluokkaan valtionhallinnon järjestelmien ansiosta, jotka kattavat sekä maaseutu- että kaupunkialueet.

Sitten hän huomautti hallituksen fintech-vetoisista aloitteista, kuten Jan Dhan -ohjelmasta ja JAM Trinitystä, joilla on ollut myönteinen vaikutus yli 50 miljoonan yksilöön, joiden kokonaistalletus on ylittänyt 2 000 000 biljoonaa. Hän puhui myös Pradhan Mantri Suraksha Bima Yojnasta, joka tarjoaa jopa 20 000 rupiaa vakuutusturvaa 20 rupiaan asti, mikä hyödyttää 34 miljoonaa ihmistä. Atal Pension Yojna ja Mudra Scheme, josta hyötyvät 43 miljoonaa ihmistä, ovat monien muiden ohjelmien joukossa, jotka tuottavat jatkuvasti vaikuttavia tuloksia yksilöille kaikissa tulotasoissa.

GFF 2023 -tapahtumaa tukevat elektroniikka- ja tietotekniikkaministeriö (MeitY), talousministeriö (DEA), valtiovarainministeriö, Intian keskuspankki (RBI) ja kansainvälisten rahoituspalvelukeskusten viranomainen (IFSCA). Järjestäjänä Payments Council of India (PCI), Fintech Convergence Council (FCC) ja National Payments Corporation of India (NPCI).

Samankaltaiset artikkelit